Nintendo deelt terugblik op december 2021 met Monthly Rewind

  • Nieuws

  • 6 jan 22 om 18:07

  • Robin

  • 0

Iedere maand post Nintendo een Monthly Rewind video op hun YouTube kanaal. Hierin komen alle belangrijke nieuwtjes die in deze maand zijn verschenen even kort voorbij.

Dit keer worden kleine stukjes besproken van de laatste Indie World. Een paar hoogtepunten van deze Monthly Rewind video zijn de aankondiging van Dungeon Munchies en OlliOlli World.

Ook kwamen The Game Awards ter spraken. Metroid Dread won daar Best Action/Adventure won bij The Game Awards. Waarschijnlijk zijn ze de N1-UP GOTY Awards vergeten want daar won Metroid Dread natuurlijk ook! Ook kregen we de aankondiging van Monster Hunter Rise Sunbreak + Amiibo tijdens The Game Awards en kregen we meer info over de Cuphead D.L.C. en zagen we de teaser van Sonic Frontiers.

In December kwamen ook verschillende games en updates uit. Zo kan je in Fire Emblem Heroes nu Book VI spelen. Ook kwam Big Brain Academy uit waar Robin best enthousiast over was en de game beloonde met een 7.5. Ook kreeg de N64-app Paper Mario en kregen we nog vijf nieuwe Sega Genesis games om te spelen.

Wat was jouw Nintendo hoogtepunt van afgelopen maand?

Nintendo Monthly Rewind – December 2021

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Geen crossplay voor Dragon Ball: The Breakers

0

Nieuws Geen crossplay voor Dragon Ball: The Breakers

06-01-2022

3

Jeroen

Team Asano brengt meerdere games uit in 2022

3

Nieuws Team Asano brengt meerdere games uit in 2022

06-01-2022

2

Rik

Reageer als eerste!