Eerste trailer voor Sonic Frontiers onthuld tijdens The Game Awards

  • Nieuws

  • 10 dec 21 om 03:45

  • Willem

  • 5

Tijdens The Game Awards vannacht werden meerdere Sonic aankondigingen gedaan. Zo kregen we de eerste trailer voor de tweede Sonic the Hedgehog film te zien. Maar het bleef niet bij films, want ook werd de titel en trailer voor de volgende Sonic game onthuld: Sonic Frontiers.

Uit de eerste trailer lijkt het er op dat Sonic Frontiers kiest voor een deels open-wereld waarin je grote gebieden verkent. En ja, voor de oplettenden in het publiek, dat lijkt inderdaad wel heel erg op een ‘held op een rotsformatie met een grote horizon in de verte’-shot dat we wel herkennen uit The Legend of Zelda Breath of the Wild. Op de website staat het volgende over Sonic Frontiers.

An experience like never before, accelerate to new heights and experience the thrill of high velocity open-zone freedom.
Battle powerful enemies as you speed through the Starfall Islands – landscapes brimming with dense forests, overflowing waterfalls, sizzling deserts and more!

Sonic Frontiers komt holiday 2022 naar alle platformen inclusief Nintendo Switch. Wat vind jij van Sonic Frontiers? Laat het ons weten in de reacties.

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Corpse Party II: Darkness Distortion aangekondigd voor Nintendo Switch

0

Media Corpse Party II: Darkness Distortion aangekondigd voor Nintendo Switch

29-03-2024

1

Karlijn

Lord of the Rings: Gollum krijgt nieuwe cinematische trailer

1

Nieuws Lord of the Rings: Gollum krijgt nieuwe cinematische trailer

10-12-2021

1

Willem

Geanimeerde trailer en releasedatum voor Cuphead “D.L.C. Island”

0

Nieuws Geanimeerde trailer en releasedatum voor Cuphead "D.L.C. Island"

10-12-2021

0

Willem

Discussieer met ons mee! 5

dw4smash

10 dec 21 om 10:45

#2789‍

475 XP | 92 comments

Blij dat ik toch niet live gekeken heb vannacht. Helaas geen grote nintendo aankondiging. Deze sonic game kan zeker nog wel wat worden alleen is dat altijd nog even afwachten met sonic games.

Fl@ppy

10 dec 21 om 12:06

#2790‍

2716 XP | 525 comments

Ik heb gekeken omdat ik toch de kleine de fles moest geven, maar wat een karige aankinsigingen voor mij persoonlijk. Ik ben geen sonic fan, maar dit was voor mij de enige game waarvan ik dacht, dit kan leuk worden

N2up

10 dec 21 om 13:40

#2794‍

1353 XP | 264 comments

Behalve dat er geen grote Nintendo aankondigingen waren, waren er uberhaupt geen grote aankondigingen als je t mij vraagt. En al die nietszeggende CGI trailers die niks laten zien van hoe t spel ingame is mogen van mij ook verbannen worden.

Iig won Metroid, best action/adventure game, dat was tenminste iets en was t optreden van Imagine Dragons Muzikaal vermakelijk (wat die 2 daar op de grond zaten te doen :| ....no comment)

Duncmasta

10 dec 21 om 12:48

#2791‍

1251 XP | 245 comments

Het doet mij inderdaad erg aan Zelda: BotW denken. Niet alleen de omgeving, maar ook de muziek. Of het wat wordt? Geen idee, want het blijft Sonic Team.

Apenknul

10 dec 21 om 14:49

#2797‍

3741 XP | 704 comments

Ik ben niet zo'n sonic fan, maar deze wil ik best in de gaten houden. Ik denk ook niet dat ik het direct ga kopen.