Geanimeerde trailer en releasedatum voor Cuphead "D.L.C. Island"

  • Nieuws

  • 10 dec 21 om 03:23

  • Willem

  • 0

Na een spetterend optreden van een big band met een nieuw nummer werd vannacht een nieuwe trailer onthuld voor de DLC van Cuphead.

Cuphead, Mugman en Lady Chalice begeven zich naar het fantastische D.L.C. (Delicious Last Course) island, waar nieuwe eindbazen en talloze pittige uitdagingen staan te wachten. Bekijk het allemaal in de poppenshow-trailer hieronder.

En ja, zoals je kan zien aan het einde van de trailer komt deze DLC uit op 30 juni 2022 op alle platformen. Het is dus nog even wachten voor je aan de slag kan met Cuphead, Mugman en Lady Chalice.

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Pepper Grinder main image N1UP

0

Review Pepper Grinder - Wonderlijker dan Mario

28-03-2024

2

Mitch

Eerste trailer voor Sonic Frontiers onthuld tijdens The Game Awards

5

Nieuws Eerste trailer voor Sonic Frontiers onthuld tijdens The Game Awards

10-12-2021

1

Willem

Persona 4 Arena Ultimax komt naar de Nintendo Switch

2

Nieuws Persona 4 Arena Ultimax komt naar de Nintendo Switch

10-12-2021

0

Rik

Reageer als eerste!