Fire Emblem Heroes krijgt flinke software-update

  • Nieuws

  • 6 dec 21 om 10:41

  • Kitty

  • 0

Vandaag verschijnt een software-update voor de mobiele game Fire Emblem Heroes, waarin onder andere Book VI van het hoofdverhaal speelbaar wordt en een nieuwe speelmodus wordt toegevoegd. 

Fire Emblem Heroes is een strategiespel dat een mengeling van tactiek en training van eenheden vereist. Het verhaal is opgedeeld in boeken. Een dag na de nieuwe update, die vandaag in Europa verschijnt, wordt Book VI speelbaar (vertaald):

Terwijl de Order of Heroes op onderzoek uitgaat naar een mysterieuze duisternis die een dorp in hun thuisland Askr teistert, stuiten ze op Prinses Veronica, die melding maakt van een soortgelijk fenomeen in Embla. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot in de vorm van Ash, dienaar van de goddelijke draak Askr, werken prins Alfonse en de anderen aan het opsporen van de vermoedelijke bron van de oprukkende duisternis: de draak Embla.

Je kunt meteen in het verhaal van Book VI springen, zelfs als je Book I tot en met V nog niet hebt voltooid. Vijf-sterren Mythic Hero Ash: Retainer to Askr voegt zich bij je kazerne als je deel 5 van hoofdstuk 1 van Book VI uitspeelt.

Ook is er een openingsfilmpje verschenen van Book VI, waarin waarin de machtige dienaars van Askr en Embla met elkaar in conflict komen:

Ook wordt er een nieuwe modus toegevoegd: Summoner Duels. Stel een team samen met je favoriete helden en versla ze in Favor Battles. Het Favor Level van de held die je kiest als aanvoerder van je team zal stijgen, en je kunt Forma Souls, Dragonflowers en meer verdienen als beloning op basis van hun level. Summoner Duels bevat ook een Free Duel modus waarin je met behulp van wachtwoorden aan bepaalde spelers kunt worden gekoppeld, en een Practice Duel modus om te oefenen.

De verdere inhoud van de grote software update is op een rijtje gezet door perfectly-nintendo.com (link naar hun pagina).

Ben jij nog druk bezig met Fire Emblem Heroes? Deel je mening over de update in de comments!

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Fatesworn DLC voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

0

Nieuws Fatesworn DLC voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

06-12-2021

1

Jeroen

Europa’s top 17 eShop-downloads van november 2021

1

Nieuws Europa’s top 17 eShop-downloads van november 2021

06-12-2021

3

Kitty

Reageer als eerste!