Metroid Dread wint beste Action/Adventure Award op The Game Awards

  • Nieuws

  • 10 dec 21 om 17:20

  • Robin

  • 3

Metroid Dread heeft de award voor Beste Action/Adventure game gewonnen tijdens The Game Awards.

Metroid Dread mocht het opnemen tegen Marvel’s Guardians of the Galaxy, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart en Resident Evil Village. Nintendo bedankten de fans van voor deze award op hun Twitter account. Game of the Year ging naar Hazelight Studio’s It Takes Two. Ook ging deze game naar huis met de Multiplayer Award en Family Game Award.

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de Metroid-franchise en we zijn dan ook erg benieuwd waar Samus haar volgende 2D-avontuur naar toe gaat. Mocht je Metroid Dread nog niet gespeeld hebben en twijfel je hierover? Dreon heeft een review geschreven over de game en daarnaast is het ook een van de demo’s die wij aanraden om te spelen.

Wat vinden jullie van de winnaars van The Game Awards? Wie hadden jullie gehoopt dat zou winnen in bepaalde categorieën. Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Game Awards

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

4

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Paper Mario is nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

0

Nieuws Paper Mario is nu beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

10-12-2021

1

Robin

Glibber mee in de Pinguin Tour in Mario Kart Tour

0

Nieuws Glibber mee in de Pinguin Tour in Mario Kart Tour

10-12-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 3

N2up

10 dec 21 om 18:09

#2800‍

1348 XP | 263 comments

"Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de Metroid-franchise en we zijn dan ook erg benieuwd waar Samus haar volgende 2D-avontuur naar toe gaat"

2D en 3D, had gehoopt op een aankondiging van Nintendo. Iets over Zelda, Mario, Metroid, Xenoblade...iets..op zn minst een: "We don't have anything new to show right now, but progress is going smoothly"

Maar erg blij dat metroid dread the recognition gekregen heeft die t verdiende. Hopelijk verkoopt t ook goed genoeg zodat er nooit meer zoveel tijd voorbij gaat zonder een blockbuster Metroid game.

 

P.s. Is de blockquote broken? T lijkt niets te doen

Robin

10 dec 21 om 22:11

#2802‍

3154 XP | 466 comments

Nintendo heeft niet echt een groot event nodig. Nintendo doet hun Indie Worlds en Directs en daar kunnen ze alles kwijt wat ze kwijt willen. Ik verwacht rond januari/februari weer wat info over games die in maart uitkomen en daar voorbij uit gaan komen.

rob1N

13 dec 21 om 14:55

#2822‍

5343 XP | 1029 comments

Ik hoop voorzichtig met je mee. Daar waar ze eerst nog Joker onthulden voorSmash, hebben ze nu gewoon compleet niks aangekondigd of getoond. Zeer karig dat Nintendo zo afwezig was.