Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes neemt ons mee terug naar Fódlan, dat we al kenden uit Fire Emblem: Three Houses. Deze keer nemen we het tegen de vijand op in de iconische een-tegen-duizend-stijl van de Warriors-serie. Dit wordt ook wel ‘musou’ genoemd.

Verwacht het volgende in Fire Emblem Warriors: Three Hopes:

  • Een alternatief verhaal in hetzelfde universum van Three Houses. Je speelt als Shez, een gloednieuwe protagonist. Nadat hij of zij is verslagen door… Byleth, raakt ‘ie betrokken bij in een conflict die de toekomst van het continent bepaalt.
  • Edelgard, Dimitri, Claude en de leerlingen uit de drie huizen keren allemaal terug als speelbare personages
  • Er zijn drie verschillende paden te bewandelen, één voor elk huis. Je kunt je aansluiten bij de Black Eagles (Edelgard), Blue Lions (Dimitri) of de Golden Deer (Claude) – elk met een eigen verhaal.
  • Combineert musou met Fire Emblem-mechanieken. De bekende wapendriehoek (zwaard verslaat bijl, bijl verslaat lans en lans verslaat zwaard) keert terug, maar ook strategische elementen (de kaart speelt een belangrijke rol) en het opbouwen van relaties (een sterkere band zorgt voor betere prestaties tijdens de strijd).

 

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is vanaf 24 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch. Je kunt de game uitproberen met een demo, die toegang geeft tot de eerste drie hoofdstukken. Opslagdata kun je meenemen naar de gehele game. Het is de opvolger van Fire Emblem Warriors (2017).

Lees meer over de game op de website van Nintendo.
Overzichtstrailer
Dit vindt de media van Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Screenshots