Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 12 apr 22 om 19:16

  • Robin

  • 3

Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijg een nieuwe trailer. Hierin worden zowel het hoofdpersonage als de antagonist getoond.

UPDATE: 12-4 19:15 – Er is een Twitter post toegevoegd waarin we meer horen over het Class Systeem.

De trailer begint met Shez die een één op één gevecht voert met The Ashen Demon. In Three Hopes speel je als Shez die uiteindelijk kan kiezen om samen met één van de drie Lords te strijden. Volg Edelgard (Scarlet Blaze), Dimitri (Azure Gleam) of Claude (Golden Wildfire ) en volg drie verschillende verhalen met een andere einde.

De trailer laat ook meer zien over de core gameplay van het spel. Zo zien we dat je op map diverse acties kan uitvoeren. In het gevecht heb je de mogelijkheid om een Adjutant toe te voegen aan een personage en kan je Partner Special uitvoeren.

Net zoals in Fire Emblem: Three Houses kan je rondlopen in je camp. In Three Houses was dit Garreg Mach Monastery hier is het een Base Camp waar je kan rondlopen en kan trainen met je bondgenoten. Tevens zien we een excerpt waarin Shez verschillende classes vrijspeelt.

UPDATE: 12-4 19:15

We zien ook in de trailer dat de speler de keuze heeft om voor zowel Shez als The Ashen Demon kiezen of ze mannelijk of vrouwelijk zijn.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Verweven lotsbestemmingen

Het verhaal van Fire Emblem Warriors: Three Hopes speelt zich af in dezelfde wereld als van Fire Emblem: Three Houses. Three Hopes werd aangekondigd in februari tijdens de Nintendo Direct en zal een alternatief verhaal hebben in vergelijking met Three Houses.

Wat vinden jullie van de trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

2

Rik

Bandai Namco remastered een ‘3D-actiegame’ voor Nintendo

8

Nieuws Bandai Namco remastered een '3D-actiegame' voor Nintendo

13-04-2022

4

Erik

Eiyuden Chronicle: Rising komt volgende maand naar de Nintendo Switch

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Rising komt volgende maand naar de Nintendo Switch

12-04-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Selan

12 apr 22 om 14:30

#4461‍

2632 XP | 481 comments

Oeeeh heel gaaf! Veel elementen vanuit de eerste Fire Emblem Warriors zijn nog intact, dus dat ziet er goed uit. Heel erg gaaf, kan niet wachten om deze game te spelen! Sowieso kies ik weer voor Edelgard. Scarlet Blaze all the way!

ageQned

12 apr 22 om 14:55

#4463‍

1090 XP | 187 comments

Nice best wel zin in deze game. 

Icelos

12 apr 22 om 18:47

#4464‍

2611 XP | 236 comments

Zo jammer dat dit een Warriors-game is, had een nieuwe Fire Emblem-game wel gewaardeerd.