Bevestigd: alternatief verhaal voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

  • Nieuws

  • 13 feb 22 om 16:08

  • Rik

  • 0

Fire Emblem Warriors: Three Hopes was de eerste aankondiging van de Nintendo Direct van 9 februari. De game is een Warriors-spin-off van het populaire Fire Emblem: Three Houses. Oplettende fans was het al opgevallen dat het verhaal waarschijnlijk moeilijk in te passen zou zijn tijdens of na de gebeurtenissen van Three Houses, nu komt Nintendo met de bevestiging.

Op de officiële Japanse site van Nintendo laat nu inderdaad weten dat Fire Emblem Warriors: Three Hopes ‘het verhaal van een compleet nieuwe route vertelt’. Deze staat los van de mogelijke routes die speler kan kiezen in Fire Emblem: Three Houses. Three Hopes zal dus een alternatief verhaal vertellen in het universum van Three Houses. Hiermee sluit Three Hopes zich aan bij de lijn van Hyrule Warriors: Age of Calamity, dat een alternatief verhaal vertelde over de slag om Hyrule die 100 jaar voor Breath of the Wild plaatsvond. In tegenstelling tot Age of Calamity, komt Three Hopes hier wel duidelijk van tevoren voor uit. Hyrule Warriors: Age of Calamity werd voor de release namelijk in de markt gezet als dé manier om te ontdekken wat er in Hyrule gebeurde voor de start van Breath of the Wild. In dezelfde blogpost werd de Limited Edition die we gisteren al voor Europa konden bevestigen ook aangekondigd voor de Japanse markt. De inhoud van de “TREASURE BOX”-editie lijkt gelijk te zijn aan de onze. Al hebben we nog geen bevestigde vertaling gevonden.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt uit op 24 juni.

Wat hoop jij dat deze vierde route voor Fódlan in petto heeft? Laat het ons weten in de comments! (Maar let wel op de spoilers! Ondergetekende moet Three Houses nog spelen 😉 )

Bron: officiële website, vertaling via mynintendonews.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Kirby auto-vorm valentijnskaart you drive me wild

0

Nieuws Nintendo deelt Kirby-Valentijnskaarten

13-02-2022

3

Rik

Trailer LIVE A LIVE zet de zeven hoofdpersonen centraal

0

Nieuws Trailer LIVE A LIVE zet de zeven hoofdpersonen centraal

13-02-2022

1

Erik

Reageer als eerste!