Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt demo

  • Nieuws

  • 8 jun 22 om 16:43

  • Rik

  • 3

De Amerikaanse productpagina had het stiekem al verklapt, maar het is nu ook officieel: Fire Emblem Warrios: Three Hopes heeft een gratis demo in de Nintendo Switch eShop. De demo is per direct te downloaden.

Net zoals in de demo van de spirituele voorganger van Three Hopes, Hyrule Warriors: Age of Calamity, kun je gratis het begin van de game uitproberen. De progressie die je maakt in de demo kun je meenemen naar de volledige release. Op deze manier biedt de demo een laagdrempelige introductie aan spelers die nog twijfelen over het spel.
Edit 17:57: De trailer die Nintendo vlak na de demo heeft uitgebracht bevestigt dat de demo de eerste drie hoofdstukken van de volledige game zal beslaan.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een Warriors-game die zich afspeelt in Fódlan, de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het biedt een alternatief verhaal aan in het universum van de hoofdgame, net zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity dat deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net als het bronmateriaal zal Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende verhaalroutes krijgen. Het hoofdpersonage van Three Hopes is nieuw: Het gaat om de huurling Shez, die wraak wil nemen op de ‘Ashen Demon’ (dit was het spelerspersonage uit Three Houses). Shez is zowel in mannelijke als vrouwelijke vorm speelbaar.

Shez (rechts) staat ook prominent op de officiële artwork voor Three Hopes

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Wil jij ook een azijnzure preview van onze huis Musou-hater Mitch? En ga jij zelf aan de slag met deze demo? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Sophia the Traveler – Het had zo mooi kunnen zijn…

0

Review Sophia the Traveler - Het had zo mooi kunnen zijn...

26-04-2024

2

Karlijn

“Trailer van de rivalen” voor FEW: Three Hopes

1

Nieuws "Trailer van de rivalen" voor FEW: Three Hopes

08-06-2022

1

Rik

Blossom Tales II verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

0

Nieuws Blossom Tales II verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

08-06-2022

0

Dennis

Discussieer met ons mee! 3

Selan

8 jun 22 om 17:31

#5275‍

2655 XP | 485 comments

Awesome!!! Dit zijn de betere demo’s, waarmee je progressie voort kunt zetten naar de volledige game. Meteen gedownload, heel veel zin hierin

Duncmasta

8 jun 22 om 22:37

#5280‍

1251 XP | 245 comments

"Wil jij ook een azijnzure preview van onze huis Musou-hater Mitch? "

 

Ja alsjeblieft!

Robin

9 jun 22 om 11:41

#5288‍

3176 XP | 469 comments

Zojuist gespeeld en erg onder de indruk. De cast greep me gelijk weer en ga zeker de game nu halen . Natuurlijk ben ik begonnen met Black Eagles (best house)