Nieuwe info en art voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes personages

  • Nieuws

  • 13 apr 22 om 16:47

  • Rik

  • 0

Gisteren plaatste Nintendo een toffe nieuwe trailer online voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Op het Japanse Fire Emblem Warriors Twitter-account werd echter nog meer info en artwork gedeeld die wij niet te zien kregen. Online zijn er nu vertalingen beschikbaar.

Let op dat de vertalingen niet officieel zijn maar afkomstig zijn van fan(site) SerenesForest. Deze Engelse vertalingen hebben wij weer voor jullie naar het Nederlands vertaald. De namen van de personages zijn nog niet bevestigd in het Engels, maar zullen waarschijnlijk afwijken. Mogelijk zullen ook andere zaken afwijken in de officiële versie.

Een eenzame huurling. Hij/zij wilde een beroemd zwaardvechter worden, maar moest het opnemen tegen Jeralt’s Huurlingen tijdens een missie en werd geveld door de Ashen Demon. Tijdens het trainen om zich te wreken ontmoette hij/zij de Officer’s Acadamy studenten in het woud.

Een mysterieus wezen dat verscheen in de droom van het hoofdpersonage. Redde het hoofdpersonage voordat deze werd gedood door de Ashen Demon en spreekt tot hem/haar alsof zij in hun hoofd woont. Gedraagt zich zo nu en dan alsof er iets ontbreekt.

Ons artikel over de nieuwe trailer is later op de dag geüpdatet met extra informatie. Heb jij deze nieuwe info gemist? Lees dan hier verder over de fusie tussen Fire Emblem en Warriors speelstijlen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt uit op 24 juni 2022 voor de Nintendo Switch.

Wordt jij enthousiast over de nieuwe personages? Vecht het uit in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Trailers LIVE A LIVE tonen de prehistorie en het Keizerrijk China

1

Media Trailers LIVE A LIVE tonen de prehistorie en het Keizerrijk China

13-04-2022

7

Robin

reeks 2 Splatoon 2-iconen voor Nintendo Switch

4

Nieuws Nintendo Switch Online krijgt tweede golf aan Splatoon 2-profieliconen

13-04-2022

4

Evelyne

Reageer als eerste!