Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt drie routes en meer info

  • Nieuws

  • 23 apr 22 om 14:23

  • Robin

Op zowel het officiële Twitter-account van Fire Emblem Warriors als in Famitsu is een hoop nieuwe info verschenen over de Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

Zo deelt het officiële Twitter-account dat je in Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende routes krijgt. Dit werd in de vorige trailer ook al gehint.

Daarnaast deelde het account ook artwork van enkele van de personages.

Class systeem, personal skills en overige gameplay

Via Famitsu kwam er meer info vrij over het class systeem in Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Zo heeft elk personage een prefered class denk hierbij aan Hubert die liever een Dark Mage wil zijn, Hilda een Brigand en Dedue een Armored Knight. Ook hebben sommige personages een exclusieve class. Zo is Shez, het hoofdpersonage een Fleugel die twee zwaarden gebruikt.

In Three Houses had elk personage personal skills. Deze skills gaven boons tijdens gevechten wanneer er aan bepaalde eisen werd voldaan. In Three Hopes is dit niet anders. Zo heeft Hubert een personal skill waarbij hij spikes kan creëren die uiteindelijk exploderen en dark damage doen. Daarnaast kan Hilda haar aanvallen opladen waardoor ze vijanden in haar aanvalsrange brengt om vervolgens krachtige lighting aanvallen uit te voeren. Dedue heeft de mogelijkheid om krachtige aanvallen uit te voeren. Ook geven ze als voorbeeld dat sommige classes hun eigen skills hebben. Zo kunnen Armored Knights de verdediging van bondgenoten verbeteren voor een kortere tijd. Daarnaast krijgen we ook te horen dat zowel Supports als Battalions weer terugkomen.

Ook is er de mogelijkheid om mensen uit te nodigen voor een maaltijd en kan je bondgenoten uit je team op een missie uitsturen om geld en andere dingen te verdienen. Dit is vergelijkbaar met de activiteiten die mogelijk waren in Three Houses.

Worden jullie al warm van Fire Emblem Warriors: Three Hopes? Of hoop je juist op nog meer info die je over gaat halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

lifegiving

23-04-2022

#4659

243 comments

Loop jij al warm ? op zich ziet het er echt heel hot uit!

Robin

23-04-2022

#4668

233 comments

Na de laatste trailer ben ik zeker meer geboeid