Fire Emblem Warriors: Three Hopes lijkt demo te krijgen

5

De Warriors spin-off van Fire Emblem: Three Houses komt later deze maand uit. Volgens de product-pagina van Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt de game echter ook een demo-versie voor twijfelaars.

Op de officiële productpagina op de site van Nintendo of America staat sinds kort een ‘download demo’-button. De demo in kwestie is op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar dat kan niet lang meer duren. De Nederlandse/Europese site rept nog niet over een demo-versie, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat wij geen demo krijgen in navolging van de Amerikanen.

Er is nog geen officiële informatie vrijgegeven over de demo, maar het ligt voor de hand dat het een demo wordt waarin de eerste paar levels van de game uitgeprobeerd kunnen worden. De voortgang die je maakt in de demo zou dan meegenomen kunnen worden naar de volledige game als je die aanschaft. Onder andere de spirituele voorganger van Three Hopes, Hyrule Warriors: Age of Calamity, en games als Triangle Strategy maakten gebruik van vergelijkbare demo’s. Titels die traditioneel gezien een meer niche-publiek trekken kunnen zo op een laagdrempelige manier mensen buiten die niche kennis laten maken met de gameplay.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een Warriors-game die zich afspeelt in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het biedt een alternatief verhaal aan in het universum van de hoofdgame, net zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity dat deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net als het bronmateriaal zal Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende verhaalroutes krijgen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de demo uitproberen als deze beschikbaar komt? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Selan

02-06-2022

#5190

Kleine correctie - de game komt 24 juni uit ipv 22 juni

Bring it on - heb geen demo nodig wan heb de game al voorbesteld, maar speel graag al iets eerder als het kan. Mooi meegenomen als je voortgang overgezet wordt naar de volledige game!

Rik

02-06-2022

#5192

Je hebt helemaal gelijk Selan, bedankt voor de correctie! (En nu ga ik snel terug naar het artikel waaruit ik het gekopieerd had, want daar staat het dus ook fout...)

Normaal zou ik trouwens zo'n demo laten schieten, ook gedaan bij Triangle Strategy destijds. Als ik eenmaal bezig ben dan wil ik ook gelijk door kunnen gaan. Maar misschien probeer ik deze wel vast uit, ik mag de review doen voor N1-UP dus een (kleine) voorsprong is in zo'n geval handig!

Duncmasta

02-06-2022

#5194

Kan iemand Mitch taggen?

Selan

02-06-2022

#5199

@Mitch! Je GOTY - krijgt binnenkort een demo

Stiekem zou ik wel een second opinion review van Mitch willen lezen na de review van Rik…😎

Rik

02-06-2022

#5202

Ik vind een demo-preview door Mitch eigenlijk ook best wel een leuk idee

Ik zal eens een balletje voor jullie opgooien bij de redactie.