Fire Emblem Warriors: Three Hopes lijkt demo te krijgen

  • Nieuws

  • 2 jun 22 om 13:43

  • Rik

  • 5

De Warriors spin-off van Fire Emblem: Three Houses komt later deze maand uit. Volgens de product-pagina van Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt de game echter ook een demo-versie voor twijfelaars.

Op de officiële productpagina op de site van Nintendo of America staat sinds kort een ‘download demo’-button. De demo in kwestie is op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar dat kan niet lang meer duren. De Nederlandse/Europese site rept nog niet over een demo-versie, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat wij geen demo krijgen in navolging van de Amerikanen.

Er is nog geen officiële informatie vrijgegeven over de demo, maar het ligt voor de hand dat het een demo wordt waarin de eerste paar levels van de game uitgeprobeerd kunnen worden. De voortgang die je maakt in de demo zou dan meegenomen kunnen worden naar de volledige game als je die aanschaft. Onder andere de spirituele voorganger van Three Hopes, Hyrule Warriors: Age of Calamity, en games als Triangle Strategy maakten gebruik van vergelijkbare demo’s. Titels die traditioneel gezien een meer niche-publiek trekken kunnen zo op een laagdrempelige manier mensen buiten die niche kennis laten maken met de gameplay.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een Warriors-game die zich afspeelt in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het biedt een alternatief verhaal aan in het universum van de hoofdgame, net zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity dat deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net als het bronmateriaal zal Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende verhaalroutes krijgen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de demo uitproberen als deze beschikbaar komt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NoA productpagina

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

0

Nieuws Tales of Kenzera: ZAU krijgt lanceertrailer

20-04-2024

0

Mark

Universal Hollywood toont eerste beelden Mario Kart-attractie (2023)

0

Nieuws Universal Hollywood toont eerste beelden Mario Kart-attractie (2023)

02-06-2022

4

Rik

Ubisoft houdt deze maand geen E3-stijl presentatie

2

Nieuws Ubisoft houdt deze maand geen E3-stijl presentatie

02-06-2022

1

Ness

Discussieer met ons mee! 5

Selan

2 jun 22 om 14:07

#5190‍

2642 XP | 483 comments

Kleine correctie - de game komt 24 juni uit ipv 22 juni

 

Bring it on - heb geen demo nodig wan heb de game al voorbesteld, maar speel graag al iets eerder als het kan. Mooi meegenomen als je voortgang overgezet wordt naar de volledige game!

Rik

2 jun 22 om 14:48

#5192‍

4689 XP | 668 comments

Je hebt helemaal gelijk Selan, bedankt voor de correctie! (En nu ga ik snel terug naar het artikel waaruit ik het gekopieerd had, want daar staat het dus ook fout...)

 

Normaal zou ik trouwens zo'n demo laten schieten, ook gedaan bij Triangle Strategy destijds. Als ik eenmaal bezig ben dan wil ik ook gelijk door kunnen gaan. Maar misschien probeer ik deze wel vast uit, ik mag de review doen voor N1-UP dus een (kleine) voorsprong is in zo'n geval handig!

Duncmasta

2 jun 22 om 15:26

#5194‍

1251 XP | 245 comments

Kan iemand Mitch taggen?

Selan

2 jun 22 om 16:51

#5199‍

2642 XP | 483 comments

@Mitch! Je GOTY - krijgt binnenkort een demo

Stiekem zou ik wel een second opinion review van Mitch willen lezen na de review van Rik…😎

Rik

2 jun 22 om 19:03

#5202‍

4689 XP | 668 comments

Ik vind een demo-preview door Mitch eigenlijk ook best wel een leuk idee

Ik zal eens een balletje voor jullie opgooien bij de redactie.