"Trailer van de rivalen" voor FEW: Three Hopes

  • Nieuws

  • 08-06-2022 17:56

  • Rik

1

Nintendo heeft vandaag extra aandacht voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Naast de demo die vanaf vandaag beschikbaar is, heeft The Big N ook een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer heeft de naam ‘Trailer van de rivalen’ gekregen.

De trailer bestaat uit verschillende cutscenes en spraakfragmenten. Verschillende personages passeren de revue vergelijkbaar met de introductietrailers voor de drie verschillende Huizen van Fódlan (Scarlet Blaze/Adrestian Empire, Azure Gleam/Kingdom Faerghus, Golden Wildfire/Leicester Alliance). Vanaf de tweede helft van de trailer focust deze zich meer en meer op het hoofdpersonage Shez, die zich wil wreken op de ‘Ashen Demon’ uit Fire Emblem: Three Houses. De trailer eindigt met de aankondiging van de demo die vandaag beschikbaar kwam. N1-UP wist dit echter al eerder te melden. Wel is nu duidelijk geworden dat de demo de eerste drie hoofdstukken van het spel zal beslaan.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes zal in totaal drie verschillende verhaalroutes krijgen en biedt een alternatieve verhaallijn aan in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. De game treedt hiermee in de voetsporen van spirituele voorganger Hyrule Warriors: Age of Calamity die hetzelfde deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Word jij extra enthousiast van deze trailer? Of heb jij juist evenveel interesse in Warriors-titels als onze Mitch? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Robin

09-06-2022

#5303

Ik twijfelde nog enorm gezien ik Age of Calamity uiteindelijk aardig vond maar uiteindelijk mijn interesse verloor. De demo van Three Hopes heeft me helemaal verkocht. Ik heb hetzelfde gevoel als bij Three Houses en merk dat ik wil blijven spelen!