"Trailer van de rivalen" voor FEW: Three Hopes

  • Nieuws

  • 8 jun 22 om 17:56

  • Rik

  • 1

Nintendo heeft vandaag extra aandacht voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Naast de demo die vanaf vandaag beschikbaar is, heeft The Big N ook een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer heeft de naam ‘Trailer van de rivalen’ gekregen.

De trailer bestaat uit verschillende cutscenes en spraakfragmenten. Verschillende personages passeren de revue vergelijkbaar met de introductietrailers voor de drie verschillende Huizen van Fódlan (Scarlet Blaze/Adrestian Empire, Azure Gleam/Kingdom Faerghus, Golden Wildfire/Leicester Alliance). Vanaf de tweede helft van de trailer focust deze zich meer en meer op het hoofdpersonage Shez, die zich wil wreken op de ‘Ashen Demon’ uit Fire Emblem: Three Houses. De trailer eindigt met de aankondiging van de demo die vandaag beschikbaar kwam. N1-UP wist dit echter al eerder te melden. Wel is nu duidelijk geworden dat de demo de eerste drie hoofdstukken van het spel zal beslaan.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes zal in totaal drie verschillende verhaalroutes krijgen en biedt een alternatieve verhaallijn aan in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. De game treedt hiermee in de voetsporen van spirituele voorganger Hyrule Warriors: Age of Calamity die hetzelfde deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Word jij extra enthousiast van deze trailer? Of heb jij juist evenveel interesse in Warriors-titels als onze Mitch? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Gerucht: ‘E3 Nintendo Direct’ is op 15 juni

21

Nieuws Gerucht: 'E3 Nintendo Direct' is op 15 juni

08-06-2022

14

Rik

Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt demo

3

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt demo

08-06-2022

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Robin

9 jun 22 om 15:15

#5303‍

3176 XP | 469 comments

Ik twijfelde nog enorm gezien ik Age of Calamity uiteindelijk aardig vond maar uiteindelijk mijn interesse verloor. De demo van Three Hopes heeft me helemaal verkocht. Ik heb hetzelfde gevoel als bij Three Houses en merk dat ik wil blijven spelen!