FE Warriors: Three Hopes trailer introduceert het Koninkrijk Faerghus

  • Nieuws

  • 13 mei 22 om 18:13

  • Rik

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes. De trailer richt zich op het Koninkrijk Faerghus.

De trailer toont fragmenten van de verschillende personages die bij het Koninkrijk Faerghus (in het Engels: The Holy Kingdom of Faerghus) horen. Prins Dimitri, Dedue, Mercedes, de boogschutter Ashe, Felix, Annette Sylvain en Ingrid maken hun opwachting in de trailer. We krijgen van allemaal een voorproefje van hun speelstijl. Ook het nieuwe paarsharige hoofdpersonage Shez is kort te zien tijdens het fragment van Felix. Er zijn namelijk ook kort beelden te zien van een van de cutscenes uit de game.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een Warriors-game die zich afspeelt in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het biedt een alternatief verhaal aan in het universum van de hoofdgame, net zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity dat deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net als het bronmateriaal zal Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende verhaalroutes krijgen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Sluit jij je aan bij het Koninkrijk Faerghus? Of kies jij voor een van de andere twee rijken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World krijgt Donkey Kong-power-up-bandjes

0

Nieuws Super Nintendo World krijgt Donkey Kong-power-up-bandjes

06-12-2023

1

Coen

Reggie Fils-Aime tijdens Mother 3-easter egg tijdens E3 2014

4

Nieuws Reggie Fils-Aime spreekt over waarom Nintendo geen nieuwe F-Zero maakt

13-05-2022

5

Icelos

Fall Guys komt maandag met grote aankondiging

0

Nieuws Fall Guys komt maandag met grote aankondiging

13-05-2022

5

Evelyne

Reageer als eerste!