FE Warriors: Three Hopes trailer introduceert Leicester Alliance

  • Nieuws

  • 28 mei 22 om 02:49

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes. De trailer richt zich op de Leicester Alliance.

Na de trailers voor het Koninkrijk Faerghus en het Adrestian Empire maakt deze derde trailer de serie compleet. Net als bij de andere twee naties uit de wereld van Fódlan licht de trailer een tipje van de sluier op over de vechtstijl van de speelbare personages die uitkomen voor de Leicester Alliance. Net zoals in Fire Emblem: Three Houses is Claude de leider van de Golden Deer. Verder komen Hilda, Raphael, Lysithea, Lorenz, Ignatz, Marianne en Leonie voorbij in de trailer.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een Warriors-game die zich afspeelt in de wereld van Fire Emblem: Three Houses. Het biedt een alternatief verhaal aan in het universum van de hoofdgame, net zoals Hyrule Warriors: Age of Calamity dat deed voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Net als het bronmateriaal zal Fire Emblem Warriors: Three Hopes drie verschillende verhaalroutes krijgen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Sluit jij je aan bij de Leicester Alliance? Of kies jij voor een van de andere twee rijken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

1

Mark

Wat spelen jullie dit weekend? [28 mei]

11

Special Wat spelen jullie dit weekend? [28 mei]

28-05-2022

8

Erik

Datamine: Mario Strikers krijgt waarschijnlijk 10 DLC-personages

8

Nieuws Datamine: Mario Strikers krijgt waarschijnlijk 10 DLC-personages

28-05-2022

8

Rik

Reageer als eerste!