Eerste reviews van Fire Emblem Warriors: Three Hopes zijn binnen

  • Nieuws

  • 21 jun 22 om 15:51

  • Erik

Wat vindt de media van Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor Nintendo Switch? De embargo’s zijn opgeheven en de eerste reviews zijn binnengestroomd. In dit bericht een overzicht.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt op het moment van schrijven gemiddeld een 80 op Metacritic, gebaseerd op 51 reviews. Dit is ruim een halve punt hoger dan Fire Emblem Warriors (2017), dat op een 74 staat. Het is zelfs een tikje hoger dan Zelda-concurrent Hyrule Warriors: Age of Calamity (78).

Een overzicht van de eerste reviews:

  • Destructoid: 90/100. “Hoe meer ik Fire Emblem Warriors: Three Hopes speelde, hoe meer ik erin opging. Bij elke vijf hoofdstukken voelde ik mijn enthousiasme stijgen, en ik doorploeg de game blij nogmaals, om een ander pad, verhaal en personages te ontdekken.”
  • Nintendo Life: 90/100: “Een door-en-door plezierige mash-up van mousou-actie, strategie en relatie-aspecten die fans van beide franchisen meer dan genoeg zal plezieren.” Ze prijzen het verhaal, de Fire Emblem-elementen die veel strategie toevoegen en de vele manieren om je personages en combo’s te versterken.
  • GameSpot: 70/100. “Als je goed oplet, zie je iets dat meer lijkt op een follow-up van Fire Emblem: Three Houses, dan een gelicenseerde spin-off die met herkenbare personages en locaties geld probeert binnen te harken.” Ze prijzen de technische aspecten, maar zeggen dat de game nog steeds tegengehouden wordt door het repetitieve musou-genre.
  • Game Informer: 80/100. “Three Hopes is een paar hoofdstukken te lang en een aantal late-game plottwists zijn niet zo sterk als zou moeten, maar ik heb genoten van mijn 36 uur. Three Hopes transformeert uitgekiend én succesvol alles dat leuk was aan Three Houses in het musougenre, zowel in het narratief als in de gameplay.”

Fire Emblem Warriors: Three Hopes is een spiritueel opvolger van Three Houses, en laat je een alternatief verhaal beleven in dat universum. Het is een musou-titel, wat betekent dat je door middel van combo’s hordes en hordes vijanden aan je wapen mag rijgen. De game haalt hierbij inspiratie uit de Fire Emblem-elementen, waaronder de bekende driehoeksformule én relatie-aspecten.

Meer over Fire Emblem Warriors: Three Hopes
Je kunt een demo spelen van Three Hopes
Three Hopes heeft drie verschillende routes om te doorploegen
Adrestian Empire-trailer

Wat vind jij van deze beoordelingen? Krijg jij al zin om de game aan te schaffen? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

2

Nieuws Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

07-12-2022

5

Evelyne

Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

1

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

07-12-2022

4

Evelyne

Hoofdafbeelding van Mario Kart 8 Deluxe DLC en de nieuwe circuits

6

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

07-12-2022

13

Rik

Discussieer met ons mee! 2

ageQned

21-06-2022

#5544

130 comments

Dit weekend lekker mee aan de slag.

Duncmasta

21-06-2022

#5546

239 comments

Opmerkelijke hoge beoordelingen voor een game waar het alleen om repetitief hakken draait.