Waarschuwing: Tears of the Kingdom is gelekt, pas op voor spoilers

  • Nieuws

  • 1 mei 23 om 13:12

  • Robin

  • 1

Na verschillende lekken is het nu ook de beurt aan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. De eerste seconden aan gameplay zijn online verschenen.

Het lijkt inmiddels haast al gewoon te worden: net als Fire Emblem Engage, Pokémon Legends: Arceus, Xenoblade Chronicles 3, Splatoon 3 en Pokémon Scarlet & Violet is ook The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nu vroegtijdig in handen gekomen van fans. Om de fysieke exemplaren van de games op tijd in de winkels te krijgen voor de release moeten deze ongeveer een week te vroeg verzonden worden. Hier breken een aantal retailers inmiddels standaard de zogeheten ‘street date’, de dag waarop ze de game mogen meegeven. Fans die spoilers willen vermijden worden aangeraden de komende dagen Youtube en Reddit te vermijden.

Zoals gebruikelijk zal N1-UP de spoilers niet behandelen voor de release.

In plaats van leaks kijken we liever naar deze fantastische trailer

Ook vragen wij onze leden om de spoilers niet op de site te bespreken. Wie wel al over de leaks wil praten, is van harte welkom op onze gezellige Koopa Café Discord Server! Gebruik hier wel spoiler tags ( ||spoilerbericht|| ) zodat onze community-leden die de game blind willen spelen de spoilers kunnen vermijden.

Meer over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Eerste previews van Zelda: Tears of the Kingdom zijn binnen
Tears of the Kingdom onthoudt gekookte recepten
Hori onthult vijf Zelda: Tears of the Kingdom-accessoires
eShop-kaart Tears of the Kingdom geeft nieuwe kijk personages

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt op 12 mei 2023 exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de spoilers opzoeken? En wat vind jij van de trend dat Nintendo games inmiddels standaard een week van tevoren lijken te lekken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Monolith Soft voert fikse salarisverhogingen door

1

Nieuws Monolith Soft voert fikse salarisverhogingen door

01-05-2023

1

Rik

Soundtrack Bayonetta 3 vanaf nu digitaal verkrijgbaar

2

Nieuws Soundtrack Bayonetta 3 vanaf nu digitaal verkrijgbaar

01-05-2023

1

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Paul

1 mei 23 om 13:29

#9705‍

3793 XP | 658 comments

Het lijkt er op dat het een reviewer is geweest die een kleine clip gedeeld heeft. Ik zie verder nergens anders cutscenes of beelden verschijnen op het moment van schrijven. Dus wellicht is de schade nog beperkt?

edit: heb inmiddels beelden gezien van een emulator die gedeeld werd via een stream op Discord. Dit zou er op wijzen dat de ROM gelekt is. Bijzonder hoe dat toch altijd kan gebeuren. Eerder dan "normaal" (ik wou dat het niet normaal was, maar goed), maar aan de andere kant ook wel te verwachten met zo'n high profile titel.