Waarschuwing: Splatoon 3 is gelekt. Pas op voor spoilers.

  • Nieuws

  • 5 sep 22 om 13:26

  • Rik

  • 1

We hebben vandaag niet zo fresh nieuws voor fans van Splatoon (3). Hoewel de game pas aanstaande vrijdag hoort uit te komen, zijn er meerdere mensen die te vroeg aan een fysiek exemplaar zijn gekomen. Spoilers voor de Story Modus circuleren momenteel rond op het internet.

Wie ongespoiled wil blijven kan de komende dagen het beste Youtube en Reddit vermijden, dit zijn momenteel de grootste broeinesten van spoilers. De spoilers bestaan onder andere uit Boss fights, nieuwe lore en het uiterlijk van bepaalde personages. De spoilers gaan alleen over de story modus, de enige single player modus van het spel. De hoofdmoot van Splatoon 3 bestaat uit online grondoorlogen (Turf Wars) en de Salmon Run-modus. Deze modi zijn nog niet beschikbaar voor de (te) vroege vogels. De bijbehorende servers voor de online modi gaan namelijjk pas online op 9 september.

Zitten Callie en Marie ook in het derde deel?! Relax, dat wisten we al van de trailers…

Het is niet de eerste keer dat een grote Nintendo-game lekt in de laatste weken voor de release. Eerder dit jaar overkwam Xenoblade Chronicles 3 en Pokémon Legends: Arceus al hetzelfde. N1-UP zal de leaks niet voor de release behandelen. Wie wel al over de leaks wil praten, is van harte welkom op onze gezellige Koopa Café Discord Server! Gebruik hier wel spoiler tags ( ||spoilerbericht|| ) zodat onze community-leden die de game blind willen spelen de spoilers kunnen vermijden.

Splatoon 3 komt uit op 9 september voor de Nintendo Switch.

Ga jij de spoilers opzoeken? En wat vind jij van de trend dat Nintendo games inmiddels standaard een week van tevoren lijken te lekken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

vikings on trampolines screenshot boot

0

Nieuws Vier veelbelovende indiegames gespot op Gamescom 2022

06-09-2022

4

Mitch

Details Project X duiken op; geannuleerde Zelda-titel van Retro Studios

0

Nieuws Details Project X duiken op; geannuleerde Zelda-titel van Retro Studios

05-09-2022

2

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

5 sep 22 om 14:01

#6600‍

5821 XP | 1078 comments

Fysieke exemplaren die te vroeg in handen van spelers zijn behoren niet tot leaks maar met tot het breken van de verkoop datum?

Ach, zelfde straatje als in digitale leaks wat dat betreft I guess. 🤷🏻‍♂️