Pas op: Pokémon Scarlet & Violet zijn gelekt

  • Nieuws

  • 7 nov 22 om 10:19

  • Robin

  • 0

De game zou pas over elf dagen uit moeten komen, maar er zijn toch mensen die Pokémon Scarlet & Violet al in handen hebben. Op onder andere Twitter en Reddit gaan nu verschillende screenshots van de game rond.

N1-UP zal geen gelekt materiaal delen, maar waarschuwt met dit bericht iedereen die spoilers wil vermijden tot de release op 18 november. Vooral de accounts @pory_leeks en @centroleaks schijnen veel materiaal online te gooien, dus wie een Twitter-account heeft doet er goed aan deze personen te muten of blokkeren.

Wie een idee wil krijgen wat voor ervaring Pokémon Scarlet & Violet biedt, kan de gameplay trailer van The Pokémon Company zelf bekijken. In deze trailer zijn geen grote spoilers te zien. Daarnaast was Dreon al hands-on gegaan met de game.

Dreon ging al aan de slag met Pokémon Scarlet & Violet!

Ook wijzen we jullie er graag op dat onze prijsvraag waarmee je (onder andere) Pokémon Violet kunt winnen tot en met deze zondag loopt. Daarnaast komt aankomend weekend het volgende Splatfest eraan dat een ware collaboratie is met Pokémon. Welke starter kies jij? Laat dit ook ons weten in de comments!

Daarnaast heeft de Pokémon Company al veel nieuwe Pokémon aangekondigd:

Weten jullie al welke Pokémon game jullie gaan halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Screenshot uit Sea of Stars voor Nintendo Switch

1

Nieuws Gameplaybeelden voor Sea of Stars tonen gevechten

07-11-2022

3

Jeroen

Scarlet & Violet krijgen grijpgrage nieuwe Pokémon: Gimmighoul

4

Nieuws Scarlet & Violet krijgen grijpgrage nieuwe Pokémon: Gimmighoul

07-11-2022

7

Erik

Reageer als eerste!