Afgelopen: Win Pokémon Violet (en veel meer)!

 • Prijsvraag

 • 2 nov 22 om 14:27

 • Erik

Op 18 november verschijnen Pokémon Scarlet & Violet. En dat vraagt om een feestje. In onze prijsvraag kun je daarom Pokémon Violet winnen of een van de vele andere prijzen!

Ja, echt. We mogen van onze vrienden van Nintendo Benelux het allereerste open wereld-avontuur van Pokémon helemaal gratis weggeven. Oké – mits je onze prijsvraag wint, dan.

De prijsvraag: ontwerp een Paldean Pokémon

Ontwerp een gloednieuwe Paldean-form van een bestaande Pokémon. Dit mag je doen hoe jij wil: tekenen, knutselen of een prachtig geschreven omschrijving- alles is geoorloofd. Ook een evolutie of Wigglet-achtige Pokémon is toegestaan!

Wij kiezen een winnaar op basis van natuurgetrouwheid (zou die echt in de omgeving van Paldea kunnen zijn?), originaliteit en creativiteit. Als je dus niet goed kan tekenen: no worries. Als je ons maar kan overtuigen dat ‘ie in Pokémon Scarlet en/of Violet past!

Stuur (een foto van) je Paldean Pokémon uiterlijk zondag 13 november in een mailtje naar redactie@n1up.nl! Vermeld hierbij je gebruikersnaam op N1-UP. Sorry, er zit een strakke deadline aan – maar we willen je graag op release blij maken met de game!

Wat kan ik allemaal winnen?

Nou, Pokémon Violet natuurlijk! Maar daarnaast nog een heleboel prijzen. Onze Legends: Arceus-prijsvraag was zo’n groot succes – dat we nu zoveel mogelijk mensen willen blij maken. In totaal zijn er tien prijzen om te verdelen. Dit betekent dus ook dat we tien prijswinnaars uitkiezen!

Hoofdprijs

 • 1x Pokémon Violet [Nintendo Benelux]

Runner-ups

 • 1x Wired Stereo Headset voor Nintendo Switch [Big Ben]
 • 3x Nintendo Switch-case van Super Mario [Nintendo Benelux]
 • 3x Vier booster packs Pokémon TCG  [Media Tornado + The Pokémon Company]
 • 1x Pokémon TCG: Build & Battle Deck Lost Origin [The Pokémon Company]
 • 1x Officiële Beanie en Keycord van het Pokémon Center UK [The Pokémon Company]

Prijzen worden per post verstuurd. Houd er rekening mee dat we je adresgegevens vragen als je een van de winnaars bent!

Spelregels:

 • We willen trouw blijven aan de Pokémon-designcultuur, dus geen expliciet materiaal.
 • Alleen leden van N1-UP kunnen meedoen. Nog geen lid? Je kunt je hier registreren!
 • Plagiaat wordt niet geaccepteerd en sluit de deelnemer direct uit van deze wedstrijd. Je mag wel het officiële artwork van The Pokémon Company, Game Freak of Nintendo gebruiken als basis.
 • Iedere Pokémon is toegestaan om te kiezen, met uitzondering van de al bekend gemaakte Paldean Pokémon (dat is tot nu toe Wooper). Je mag ook een evolutie of pre-evolutie van een al bestaande Pokémon creëren.
 • Je mag maar één keer meedingen naar de prijzen. Denk dus goed na over je inzending! (PS: Stuur je ons toch meerdere, dan telt enkel de laatste!)
 • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Crewleden, moderators en/of admins van N1up.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux, The Pokémon Company, Big Ben en Media Tornado.
 • N1-UP is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
 • Het kan zijn dat we je inzending tentoonstellen op de website en/of social media. Bij inzending geef je N1-UP toestemming de Paldean Pokémon te gebruiken ter promotie (de afbeelding blijft van de rechtmatige eigenaar).
 • Bij fysieke prijzen nemen we achteraf contact met je op voor de verzendwijze.

Dit zijn de prijzen die je kunt winnen! De beanie ontbreekt, maar die kun je ook in de wacht slepen.

Ter inspiratie: Paldean Pikachu

Om je alvast op weg te helpen, heeft Evelyne alvast bedacht hoe Pikachu er in Paldea uit zou komen te zien. Deze dingt uiteraard niet mee naar de prijzen. Check voor meer inspiratie ook de website van Pokémon, zoals deze pagina van Paldean Wooper of alle reacties die we op onze Hisuian Pokémon-prijsvraag kregen. .

Paldean Pikachu
Categorie: Zandmuis-Pokémon
Type: Rock / Fire
Hoogte: 20 cm
Gewich: 5 kg

Paldean Pikachu is wat kleiner dan normale Pikachu. Z’n voorpootjes, z’n wangetjes en de twee strepen op z’n rug zijn bruin. Hier laat deze muis als die zich bedreigt voelt warmte vrij. Raak deze plekken zeker niet aan, je verbrand jezelf! Om al die warmte vrij te kunnen laten, heeft hij naar verhouding grotere oren. Zijn vacht is super zacht en dik waar het beestje goed mee warmte kan absorberen.

Zijn leefgebied is in de woestijn van Paldea. Hij heeft een hekel aan water, maar houdt ervan om heerlijk de hele dag te zandbaden. Pas daarom goed op als je een stap in het woestijngebied zet. Paldean Pikachu wordt door de mensen van Paldea getemd om te gebruiken voor het verwarmen hun eigen zandbaden, waar de mensen tijdens hun Siesta heerlijk even weg kunnen dromen.

Ooit heeft een mens ‘m willen gebruiken voor een hotspring, maar dit liep fout. Pikachu voelde zich meteen bedreigd na het zien van het water en gehoorzaamde hun trainer niet meer. De muisjes hebben toen het hele dorp afgebrand. Hier heeft de mens van geleerd.

Alvast heel veel succes allemaal. We kijken uit naar jullie creaties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 17

Robin

02-11-2022

#7374‍

302 comments

Heel tof! Succes allemaal met de prijsvraag

ZenigameDirect

02-11-2022

#7376‍

24 comments

Wat een leuke en originele prijsvraag weer! Ik ben erg benieuwd naar iedereens inzendingen, wie weet heeft Game Freak wel hetzelfde idee in petto.

Ik ga dit weekend eens aan de slag. Heb al een leuk idee in gedachten. In ieder geval veel succes, iedereen!

Jeroen

02-11-2022

#7379‍

141 comments

Succes iedereen! Ik ben heel benieuwd

rob1N

02-11-2022

#7381‍

714 comments

Oh lache! Ik weet niet of ik na het winnen van Legends Arceus nogmaals kan/mag winnen, ik acht die kans heel klein. Toch doe ik sowieso gewoon mee omdat het tof is ^^ Succes allemaal!

lifegiving

02-11-2022

#7383‍

272 comments

Iedereen mag mee doen! Iedereen kan winnen! Behalve redactie/ Nintendo mensjes en bovengenoemde, inclusief ik ;-; .   Zowel geschreven als getekend kan in de prijzen vallen  

Apenknul

03-11-2022

#7387‍

473 comments

Eh, beetje jammer dat Pokemon 2 tekenwedstrijden krijgt in een jaar, maar andere games die dit jaar verschenen niks kregen daarin. Ik had graag mijn Dreon Kirby willen insturen voor zo'n prijsvraag, of een zelf bedacht wapen of map voor Splatoon 3.

Erik

03-11-2022

#7390‍

275 comments

Haha, Dreon Kirby is vast een mooie Paldean-form van Ditto! ;P

Goed punt! Dit jaar kwam het toevallig zo uit - mede omdat de Legends: Arceus-prijsvraag zo goed ontvangen werd door iedereen. Hoewel ik niet kan beloven dat we games kunnen weggeven bij elke grote Nintendo-release, nemen we het mee voor onze volgende prijsvragen.

Marlijn

03-11-2022

#7391‍

1 comment

Super leuke prijsvraag. Iedereen die meedoet héél veel succes. Ik ben sowieso wel benieuwd welke nieuwe (Paldean) Pokémon we gaan zien in de game 🤔. 

Lelystadse

03-11-2022

#7392‍

28 comments

Succes allemaal met de prijsvraag

trutjemetsuiker

04-11-2022

#7396‍

3 comments

Super leuk ik heb de mijne al ingestuurd😁 wist alleen niet of ik er ook zo’n verhaal bij moest schrijven😅

Dreon

04-11-2022

#7398‍

174 comments

Je mag het verhaal nog toevoegen hoor! Dat komt wel goed.

trutjemetsuiker

04-11-2022

#7400‍

3 comments

ok ga ik dat doen 😁

Kiara

09-11-2022

#7444‍

1 comment

Ik heb totaal geen talent om iets te tekenen, dus zal deze passen maar wens iedereen enorm veel succes toe!  

Mitch

09-11-2022

#7446‍

358 comments

Als je goed en levendig kan omschrijven maak je ook kans!

Gwendoll

13-11-2022

#7474‍

6 comments

Wat een superleuke actie weer! En heel veel gave prijzen. Ik zag het nog net op tijd om mee te kunnen doen Ben heeeel erg benieuwd naar alle inzendingen!

MrSowerberry

14-11-2022

#7481‍

2 comments

Heel benieuwd naar de resultaten! Was in ieder geval al heeeeeel leuk om iets uit te denken en te tekenen om in te sturen!

rob1N

14-11-2022

#7482‍

714 comments

Ik had er superveel moeite mee dit keer... Ik kon maar niks origineels bedenken. Ik weet namelijk zeker dat er concurrentie zou zijn als ik een Tauros ivm stierenvechten zou doen. Ook een matador of een flamenco danser was al in me opgekomen maar vond ik te voor de hand liggend. Ik ben echt hééél benieuwd naar alle inzendingen. ^^