Reggie Fils-Aime medepresentator van The Game Awards

4

Het Twitter-account van The Game Awards heeft bekend gemaakt dat niemand minder dan Reggie Fils-Aime een van de presentatoren van de show is.

Reggie staat bij Nintendo-fans bekend als de voormalig directeur van Nintendo of America (NoA). Hij zwaaide de scepter bij de Amerikaanse afdeling van Nintendo tussen 2006 en 2019. Hij werd in deze functie opgevolgd door Doug Bowser. Reggie heeft de gaming scene niet verlaten na zijn vertrek bij Nintendo: Hij is kort verbonden geweest aan het Amerikaanse GameStop (n1ntendo archief) en hostte onlangs nog een event ter ere van twintig jaar Xbox.

The Game Awards 2021 vinden plaats op 9 december in Los Angeles. Zoals gebruikelijk wordt de ceremonie ook gestreamd op onder andere Twitch en Youtube. Vanwege het tijdverschil zal de show voor ons grotendeels na middernacht plaatsvinden. Naast de uitreiking van de Game Awards aan de winnaars van de verschillende categorieën staat de show ook bekend om de verschillende nieuwe trailers en aankondigingen die traditioneel gedaan worden. Er staan dit jaar meer dan tien gloednieuwe onthullingen te wachten. Een van deze “World Premiers” is zelfs al 2,5 jaar in de maak. Uit de stal van Nintendo is Metroid Dread genomineerd voor Game of the Year 2021.

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

rob1N

03 december 2021 09:53

#2689

Zijn body is weer ready! Zou mooi zijn als Reggie een nieuwe Nintendo game onthult of zo... =D

dw4smash

03 december 2021 11:23

#2691

Ja dat zou te gek zijn, als hij de eventuele zelda trailer mag aankondigen ofzo 

DenHette

03 december 2021 11:48

#2692

Reggie is terug om Mother 3 aan te kondigen! 8D

Rik

03 december 2021 14:44

#2693

Dat zou wel een toepasselijke reden zijn om hem terug te brengen, ja

of om een reactie achter te kunnen laten.