'Meer dan tien game-aankondigingen tijdens The Game Awards'

  • Nieuws

  • 13 nov 21 om 03:22

  • Rik

  • 4

The Game Awards zijn ondertussen vaste prik in het gaminglandschap. Deze ‘Gaming Oscars’ worden jaarlijks in december gehouden. In de loop der jaren hebben The Game Awards zich tot een mini-E3 ontwikkeld: naast het uitreiken van de prijzen voor de beste games worden er namelijk ook standaard (grote) onthullingen gedaan. Dit jaar zouden er minstens tien nieuwe games worden aangekondigd.

Dit laat Geoff Keighley, oprichter en vaste presentator van The Game Awards, weten in aanloop naar het evenement. In een Epic Games blogpost liet hij alvast doorschemeren dat er tussen de 40 en 50 games ‘in enige vorm’ langs zullen komen tijdens de ceremonie. Het aantal nieuwe game-onthullingen zou in de ‘double digits’ liggen, wat inhoudt dat het een getal is van minimaal twee cijfers (tien of hoger).

The Game Awards 2021 worden gehouden op 9 december in Los Angeles. In tegenstelling tot vorig jaar zou er deze editie weer beperkt publiek aanwezig moeten zijn bij de ceremonie. Voor de thuisblijvers is er zoals altijd een livestream op alle grote platformen.

The Champions’ Ballad en de Master Cycle Zero werden tijdens The Game Awards onthuld én waren gelijk beschikbaar na de ceremonie!

Ook Nintendo heeft vaak grote onthullingen tijdens de The Game Awards. Bayonetta 3 werd in 2017 tijdens de ceremonie aangekondigd, en in 2018 werd het personage Joker uit Persona 5 aangekondigd als nieuwe fighter voor Super Smash Bros. Ultimate. Ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild is vaak langsgekomen tijdens The Game Awards: verschillende nieuwe trailers voor de game zijn tijdens de ceremonie in premiére gegaan, in 2017 won Breath of the Wild de ‘Game of the Year’ award en ook het bestaan van de DLC-uitbreidingen werd tijdens The Game Awards onthuld.

Van welke games hoop jij een toffe update te zien? En wat is jouw droomaankondiging? Speculeer mee in de comments! 

Bron: Geoff Keighley

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars – Een slechte hand voor de ervaren RPG-speler

2

Review Voice of Cards: The Isle Dragon Roars - Een slechte hand voor de ervaren RPG-speler

13-11-2021

0

Willem

Decidueye komt naar Pokémon Unite

0

Nieuws Decidueye komt naar Pokémon Unite

12-11-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 4

N2up

13 nov 21 om 12:35

#2528‍

1414 XP | 276 comments

Ik verwacht t niet, maar Metroid Dread DLC zou onwijs tof zijn!

Mijn standaard dromen:

Metroid prime 4 reveal, Xenoblade 3 reveal, (totaal onrealistisch: Okami 2,) Metroid prime 1 remaster of de trilogie port, nieuwe starfox game, Mario Galaxy 2 remaster/port, Hollow Knight 2: Silksong of een nieuw game/dlc voor Hades

Is er iets daarvan dat realistisch is? XD denk t niet

Rik

13 nov 21 om 17:00

#2537‍

4693 XP | 668 comments

Iets van Metroid zou nog niet eens heel vreemd zijn... Prime 4 zou ondertussen wel iets meer kunnen laten zien, de aankondiging van Dread DLC is best mogelijk en schijnbaar zit er ook een Prime 1 remaster aan te komen. 

Breath of the Wild 2 en Bayonetta 3 zijn trouwens ook goede kandidaten omdat die 2 een sterke geschiedenis hebben met The Game Awards. 

iRoc

13 nov 21 om 18:47

#2543‍

120 XP | 22 comments

Breath of the Wild sequel subtitle reveal. Trailer denk ik niet. Metroid Prime 4. Bayo 3 

Rik

13 nov 21 om 20:46

#2544‍

4693 XP | 668 comments

Als de titel van het vervolg op Breath of the Wild wordt onthuld, dan zal dat toch wel in trailervorm zijn lijkt me? Mogelijk een gerecyclede versie van de tweede trailer, ik vond het laatste beeld van Hyrule Castle net te lang blijven hangen. Ik had het idee dat daar de titel reveal gepland was.

Of het wordt een combi van beelden uit de 2 bestaande trailers, misschien wel met het orkest (als dat wel aanwezig is ivm corona) dat de muziek van de tweede trailer live speelt.