The Game Awards kent wereldpremière die 2.5 jaar in de maak is

  • Nieuws

  • 29 nov 21 om 16:38

  • Erik

  • 4

Volgens Geoff Keighley komt er een wereldpremiére op The Game Awards die liefst 2.5 jaar in de maak is. De presentator onthult dit op Twitter.

Keighley meldt het volgende op het platform (vertaald): “Ik zag net de definitieve versie van een wereldpremiére op The Game Awards, waar we met een ontwikkelaar voor tweeënhalf jaar aan gewerkt hebben. Ik voel me ongelofelijk vereerd om dit werk met de wereld te mogen delen.”

In een vervolgtweet licht hij toe dat tweeënhalf jaar misschien lang klinkt, maar dat het ook in 2019 was dat hij voor het laatst fysiek bij ontwikkelaars op bezoek kon.

Fans leggen link met Zelda

Fans legden na deze tweet enthousiast de link met het Vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Deze game werd tweeënhalf jaar geleden, op de E3 van 2019, voor het eerst is aangekondigd. Daarnaast kaarten ze de sterke band aan tussen Nintendo en The Game Awards.

Om die verwachtingen iets te temperen (sorry, fans): hoewel een Zelda-onthulling best logisch kan zijn (het podium is er zeker voor), bevestigt deze tweet dat niet direct. Een onthulling die tweeënhalfjaar in de maak is, staat niet gelijk aan een onthulling over een game die toen is aangekondigd.

The Game Awards vinden op vrijdag 10 december plaats. Het staat naast awards (Metroid Dread maakt kans om game van het jaar te worden!) ook in teken van aankondigingen en onthullingen. In 2014 liet Nintendo er bijvoorbeeld de allereerste gameplaybeelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild zien.

Wat denk jij, wat voor onthulling heeft Keighley voor ons in petto?

Bron: Geoff Keighley

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Speedrunner speelt Pokémon Shining Pearl in recordtijd uit

10

Nieuws Speedrunner speelt Pokémon Shining Pearl in recordtijd uit

29-11-2021

2

Jeroen

Super Smash Bros. Ultimate krijgt binnenkort laatste vechtersaanpassingen

1

Nieuws Super Smash Bros. Ultimate krijgt binnenkort laatste vechtersaanpassingen

29-11-2021

2

Ness

Discussieer met ons mee! 4

Patrick

29 nov 21 om 19:34

#2659‍

293 XP | 43 comments

Ik vraag me werkelijk waar af waarom die connectie gelegd wordt. The Game Awards zou actief samenwerken met Nintendo om dit na 2,5 jaar samenwerking aan te kondigen? Goeie grap! Ik gok op een aankondigen van het nieuwe project van Kojima. Geoff en Kojima zijn goede maatjes dus dat zou veel beter passen maar wie weet.... de wonderen zijn de wereld nog niet uit. 

Robin

29 nov 21 om 19:41

#2660‍

3154 XP | 466 comments

Ik denk ook niet dat dit Zelda gaat zijn. Het zou me niet verbazen als Zelda daadwerkelijk een trailer krijgt maar dit is niet de hint.. :p

N2up

29 nov 21 om 20:40

#2661‍

1353 XP | 264 comments

Metroid prime 4? XD

rob1N

30 nov 21 om 10:00

#2667‍

5343 XP | 1029 comments

Oh sh*t!! Dat hoop ik echt!!

Zelda zal het in elk geval niet zijn. Die is al 'onthuld'. Ik denk ook niet dat het hier om een Nintendo-exclusive game gaat. Maar vooralsnog ben ik wel benieuwd om welke game het dan gaat. Straks is het echt zo'n nikszeggende game waarbij iedereen zoiets heeft van "oke, boeiend..." haha.

Ik heb lage verwachtingen en dat houd ik zo, dan kan het alleen maar meevallen. ^^