Publiek geheim: Super Nintendo World komt officieel naar Florida

  • Nieuws

  • 25 feb 23 om 00:25

  • Rik

  • 1

In de categorie ‘huh, is dat nieuws?’: de komst van Super Nintendo World naar Universal’s Epic Universe in Orlando (Florida) is officieel bevestigd.

Mark Woodbury, de CEO van Universal Parks & Resorts, maakte dit officieel bekend. Woodbury voegde daar gelijk aan toe dat het om ‘het slechtst bewaarde geheim aller tijden’ ging. Het was namelijk al lang officieus bekend dat Super Nintendo World naar Florida komt. Super Nintendo World was al ingetekend op officiële concept arts voor het nieuw te bouwen Epic Universe-park dat in 2025 de deuren moet openen. Ook kon N1-UP al eerder melden dat de bouw van het Super Nintendo World-gebied in volle gang was.

Het eerste Super Nintendo World in Osaka, Florida krijgt een kopie hiervan.

“Super Nintendo World Florida” is een van de themagebieden van het nieuwe Epic Universe-park. Het gaat om een kopie van de Japanse versie van Super Nintendo World, en niet die van Universal Hollywood. In Hollywood is wegens ruimtegebrek een kleinere versie gebouwd. In Florida zal het gebied openen met de AR Mario Kart-attractie, een familie-vriendelijke Yoshi-rondrit en een unieke Donkey Kong-achtbaan. De Donkey Kong-achtbaan opent volgend jaar in Japan als eerste grote uitbreiding van Super Nintendo World, maar zal in Florida vanaf dag 1 beschikbaar zijn. Naast de mechanische attracties zijn er ook thema-restaurants, shops, Character Meets en interactieve ervaringen te beleven in Super Nintendo World Florida.

Boek jij in 2025 een ticket naar Florida voor Super Nintendo World? Laat het ons weten in de comments!

Bron: 5WPTV.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

0

Mark

Pokémon-anime onthult Captain Pikachu en Professor Friede

2

Nieuws Pokémon-anime onthult Captain Pikachu en Professor Friede

25-02-2023

4

Rik

Nintendo niet aanwezig op E3 2023

3

Nieuws Nintendo niet aanwezig op E3 2023

24-02-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

25 feb 23 om 10:34

#8930‍

5134 XP | 638 comments

Het was inderdaad conpleet geen verrassing dat Super Nintendo World ook in Orlando,Florida in aanbouw blijkt te zijn maar altijd fijn om de officiële aankondiging ervan te horen. Ik ben heel benieuwd naar het uiterlijk van de Donkey Kong achtbaan dus als daar foto's van worden genomen dan zou ik die graag op de website zien.