Pokémon Unite kondigt Delphox aan

  • Nieuws

  • 03-06-2022 15:35

  • Rik

2

De Free-to-Start game Pokémon Unite blijft nieuwe Pokémon toevoegen aan het rooster met speelbare personages. Vanaf 8 juni zal de vuur-Pokémon Delphox speelbaar zijn in de game.

In tegenstelling tot eerdere aankondigingen van nieuwe speelbare Pokémon werd de onthulling van Delphox niet vergezeld door een trailer. Het is op dit moment dan ook nog onbekend wat de speelstijl van Delphox zal zijn. Het is geen verrassing dat Delphox naar de game komt: een datamine had dit al ontdekt.

De Fire-Psychic type Pokémon Delphox is nog een klein mysterie

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: Recentelijk werden onder andere Espeon, Amzumarill en Trevenant toegevoegd aan de game.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Delphox uitproberen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments! 

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

lifegiving

03-06-2022

#5206

Yey, eindelijk bevestigd. Ben echt benieuwd hoe die gaat spelen etc.Khoop nog steeds dat  ze meer gaan doen met de catch em mode

ageQned

03-06-2022

#5210

Na deze Pokemon mag er van mij wel weer eens een speedster bij komen.