Datamine geeft glimp van toekomst Pokémon Unite

2

Volgens dataminers heeft Pokémon Unite nog meer content en updates voor de toekomst. Hieronder bevindt zich onder andere een update waarmee je in de huid van wilde Pokémon kruipt en twee nieuwe personages.

Dataminer ElChicoEevee heeft meerdere bestanden gevonden waarin een update suggereert dat je als een NPC-Pokémon kan spelen. De NPC-Pokémon moet wel gevangen worden voordat je de controle over ze hebt. Deze vernieuwing komt (zover bekend) op de snelle-match map, het Mer Stadion. Hierbij zijn ook de legendarische Pocket Monsters, Articuno, Zapdos, Moltres en Regigigas met hun unieke krachtige aanvallen over te nemen.

Daarnaast heeft Sobbleunitdtm een video gepubliceerd waarin een voorproefje van deze legendarische gameplay te zien is. Hierin is te zien dat de mogelijke aanvallen van hem niet zo uitgebreid zijn als die van speelbare personages.

Naast deze unieke update zijn er ook twee Pokémon die ook boven water zijn gekomen door dataminers. Eerder werden nog Azumarill en Duraldon toegevoegd aan het rooster. Delphox, de vurige vos uit Pokémon X&Y en Espeon, de charmante psychische evolutie van Eevee nemen nu de spotlight over. Er zijn nog geen gameplay beelden van Delphox bekend terwijl van Espeon al een gameplay video met cosmetic is gepubliceerd.

Staan jullie al te trappelen om als legendarische Pokémon te spelen, of speel je liever als Espeon? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

Mink

09-05-2022

#4845

Grappig dat Regigigas zich kan verstoppen in het gras :').

lifegiving

09-05-2022

#4847

Precies dat (deze logica van grote monsters in het gras) zit ook in andere moba’s haha