Trevenant komt op 20 januari naar Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 13-01-2022 19:10

  • Rik

3

The Pokemon Company en Timi Studio Group hebben bekend gemaakt dat het Ghost-Grass type Trevenant de volgende nieuwe toevoeging wordt aan Pokémon Unite. Trevenant zal op 20 januari toegevoegd worden aan de Free-to-Start game.

Precieze details worden op een later moment bekend gemaakt. Het is wel al aangekondigd dat Trevenant een defender zal zijn. Ook hebben we een trailer met de eerste beelden van Trevenant in de game.

Pokémon Unite voegt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon toe. Recentelijk debuteerden onder andere Dragonite, Tsareena en Decidueye.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Trevenant uitproberen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

Robin

13 januari 2022 22:30

#3185

Heel cool dat ze wat minder populaire Pokémon gebruiken in deze game. Ben heel benieuwd naar de andere personages

Rik

13 januari 2022 22:32

#3186

Ik vond Trevenant anders echt een coole Pokémon in X & Y. Vooral mijn shiny Trevenant was gaaf  

 

... maar inderdaad, ik had wel zoiets van: "Hee, dat is waar ook, Trevenant bestond ook nog, vet!"

lifegiving

13 januari 2022 23:50

#3187

Ik ben super nieuwsgierig naar hoe die gaat spelen! Ook super leuk dat een keer een minder overhypte pokemon naar een spel wordt gehaald !ik ga hem zeker uitproberen in het spel.. Ik speel voor nu vaak met alolan ninetales ,talonflame of blissey! 

of om een reactie achter te kunnen laten.