Dragonite vanaf 20 december in Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 13 dec 21 om 17:36

  • Rik

  • 0

Vorige week konden we al melden dat Dragonite als onderdeel van het Holiday Event naar Pokémon Unite komt. Vandaag deelden The Pokémon Company en Timi Studio Group meer informatie en een trailer. Dragonite zal vanaf 20 december speelbaar zijn in Pokémon Unite.

Volgens The Pokémon Company is Dragonite ‘een krachtige All-rounder met reikwijdte die een grote impact maakt’. Een korte trailer laat Dragonite in actie zien:

Dragonite is de tweede toevoeging aan het personage-rooster van december. Eerder deze maand kwam het grass-type Tsareena beschikbaar.

Pokémon Unite is zowel beschikbaar op de Nintendo Switch als op mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Kijk jij uit naar Dragonite? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Life is Strange: True Colors – Weet de juiste snaar te raken

6

Review Life is Strange: True Colors - Weet de juiste snaar te raken

13-12-2021

1

Kitty

Win Animal Crossing-prijzen met winteractie AC Benelux Discord!

0

Prijsvraag Win Animal Crossing-prijzen met winteractie AC Benelux Discord!

13-12-2021

2

Kitty

Reageer als eerste!