Tsareena komt naar Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 3 dec 21 om 15:04

  • Rik

  • 0

The Pokemon Company en Timi Studio Group hebben bekend gemaakt dat Tsareena de volgende nieuwe toevoeging wordt aan Pokémon Unite.

De precieze details zijn nog niet bekend gemaakt, maar er is wel een eerste trailer online geplaatst. In minder dan een halve minuut krijgen we de eerste beelden te zien van het model en de moveset van Tsareena. Tsareena moet gratis beschikbaar komen als inlogbonus voor een nog aan te kondigen campagne in Pokémon Unite.

Tsareena is niet de eerste toevoeging aan de game. Sinds de release op 21 juli dit jaar zijn er verschillende Pokémon toegevoegd aan de game. De meest recente toevoeging was Decidueye.

Pokémon Unite is zowel beschikbaar op de Nintendo Switch als op mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Tsareena toevoegen aan je line-up? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Star Ocean: The Second Story R krijgt nieuwe moeilijkheidsgraad

0

Nieuws Star Ocean: The Second Story R krijgt nieuwe moeilijkheidsgraad

28-03-2024

0

Kitty

Nickelodeon All-Star Brawl onthult gratis DLC-kostuums

1

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl onthult gratis DLC-kostuums

03-12-2021

0

Rik

Paper Mario komt volgende week naar NSO + Uitbreidingspakket

2

Nieuws Paper Mario komt volgende week naar NSO + Uitbreidingspakket

03-12-2021

6

Kitty

Reageer als eerste!