Tsareena komt naar Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 03-12-2021 15:04

  • Rik

0

The Pokemon Company en Timi Studio Group hebben bekend gemaakt dat Tsareena de volgende nieuwe toevoeging wordt aan Pokémon Unite.

De precieze details zijn nog niet bekend gemaakt, maar er is wel een eerste trailer online geplaatst. In minder dan een halve minuut krijgen we de eerste beelden te zien van het model en de moveset van Tsareena. Tsareena moet gratis beschikbaar komen als inlogbonus voor een nog aan te kondigen campagne in Pokémon Unite.

Tsareena is niet de eerste toevoeging aan de game. Sinds de release op 21 juli dit jaar zijn er verschillende Pokémon toegevoegd aan de game. De meest recente toevoeging was Decidueye.

Pokémon Unite is zowel beschikbaar op de Nintendo Switch als op mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Tsareena toevoegen aan je line-up? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.