Espeon maakt volgende week entree in Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 10-05-2022 19:32

  • Mink

1

De free-to-play MOBA Pokémon Unite krijgt een nieuw speelbaar personage en ditmaal mag Espeon het roster versterken!

Pokémon Unite is een free-to-play MOBA. Een MOBA is een Multiplayer Online Battle Arena, dit wil zeggen dat meerdere spelers – meestal in teams – het tegen elkaar opnemen in een real-time strategische setting. In Pokémon Unite moet je CPU’s of tegenstanders verslaan om punten te verdienen en deze vervolgens te scoren in één van de vijf baskets van het andere team. Door gevechten aan te gaan krijg je meer aanvallen tot je beschikking en is het voor sommige Pokémon ook mogelijk te evolueren.

De volgende aanwinst in Pokémon Unite is Espeon, deze zal vanaf 16 mei – volgende week maandag – beschikbaar zijn. Espeon is speelbaar personage nummer 35, nummertje 28 was familielid Sylveon en beide starten een gevecht natuurlijk als Eevee. Verder heeft The Pokémon Company niet zoveel informatie gedeeld over Espeon. Wij schreven gisteren echter nog over een datamine in Pokémon Unite en hierin zijn wel al beelden gedeeld van Espeon.

Welke Pokémon zou jij graag willen toevoegen in Pokémon Unite?

Discussieer met ons mee!

lifegiving

10-05-2022

#4870

Stiekem hoop ik op de hele evolutie lijn, maar wel gaaf dat het nu officieel is! Ik ben benieuwd hoe Espeon aan zal voelen met spelen. De skills zagen er gelukkig al goed uit!