Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

  • Nieuws

  • 2 feb 23 om 14:25

  • Rik

  • 3

Via het officiële Twitter-kanaal heeft Mario Kart Tour een voorproefje gegeven van de volgende Tour. De ‘Exploration Tour’ gaat volgende week woensdag van start en introduceert een gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove.

In tegenstelling tot de meeste nieuwe tracks die aan Mario Kart Tour worden toegevoegd, is Piranha Plant Cove geen terugkerend circuit uit een eerdere game of een City Track. Het thema van het nieuwe circuit lijkt een (deels) onder water gelopen tempelcomplex te zijn. Het ontwerp van de tempel verraadt dat deze ter ere van de Piranha Plants is gebouwd. Waarschijnlijk kunnen we morgen een volledige onthulling van het nieuwe circuit verwachten. Traditiegetrouw plaatst Mario Kart Tour de trailer voor de volgende Tour de laatste vrijdag van de vorige Tour online.

Het is niet voor het eerst dat er een gloednieuw niet-City Track circuit wordt toegevoegd aan Mario Kart Tour: ook Ninja Hideaway en Merry Mountain maakten hun debuut in Mario Kart Tour. Inmiddels zijn die circuits ook speelbaar in de Mario Kart 8 Deluxe Circuit-Uitbreidingspas. De verwachting is dat Piranha Plant Cove op termijn ook naar Mario Kart 8 Deluxe komt. Op deze manier blijft het circuit namelijk ook speelbaar nadat Nintendo de ondersteuning voor Mario Kart Tour in de toekomst stop zal zetten.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Wat vind jij van het nieuwe circuit? En heb jij alle tien de verschillen uit de tweet gevonden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

3

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 3

Tamadachi

2 feb 23 om 14:41

#8527‍

5155 XP | 640 comments

Zeer tof dat Nintendo met Piranha Plant Cove eindelijk een nieuwe nitro track gaat toevoegen dat zich grotendeels onder water afspeelt want deze zijn nogal schaars geworden in MKT. Qua thema doet het mij denken aan een combinatie van Cheep Cheep Lagoon en Dolphin Shoals maar het compleet nieuwe tempel element ziet er uit als een leuke twist op deze bekende onderwater circuits.

Mitch

2 feb 23 om 17:10

#8528‍

3075 XP | 478 comments

Grappig detail: dit circuit is mogelijk gebaseerd op een level uit Captain Toads Treasure Trackers met dezelfde naam.

Tamadachi

3 feb 23 om 11:38

#8533‍

5155 XP | 640 comments

Dat klopt niet helemaal want dat level uit Captain Toad: Treasure Tracker heet Piranha Creeper Covr en heeft behalve water weinig gemeen met dit circuit.