Mario Kart Tour snelt naar extra warme Winter Tour

  • Nieuws

  • 21 jan 23 om 10:20

  • Erik

  • 1

Nintendo kondigt een warme Winter Tour aan voor Mario Kart Tour. Deze set aan races voegt een nieuwe variant van de Singapore Speedway toe.

In de Tour staan Daisy (Yukata) en Luigi (Vacation) centraal, alsmede races die een warm vakantiegevoel opwekken. Ook is er een nieuwe coureur, Birdo (Orange), en verscheidene nieuwe Karts en Gliders.

Op dezelfde dag wordt Wave 24 van de Mii Racing Suits uitgebracht, met de nieuwe Roaring Racer Mii Racing Suit. Deze heeft de vorm van een witte leeuw.

De Winter Tour start op woensdag 25 januari, 07:00 uur en duurt twee weken.

Elke twee weken is er een nieuwe Tour in Mario kart Tour. Op dit moment is de Space Tour gaande, met allemaal verschillende iteraties van Rainbow Road.

Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar voor iOS en Android.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Wat speel je dit weekend? [21 januari]

7

Special Wat speel je dit weekend? [21 januari]

21-01-2023

6

Erik

Wat is er precies met de Nintendo Switch Pro gebeurd?

7

Special Wat is er precies met de Nintendo Switch Pro gebeurd?

20-01-2023

5

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

21 jan 23 om 12:27

#8392‍

5155 XP | 640 comments

Een aparte naam voor deze tour want aangezien naast Singapore Speedway ook Tokyo Blur en Bangkok Rush aanwezig zijn was het logischer geweest om het een Azië tour te noemen.

Een leuk feitje is dat deze zogenaamde winter tour voor het eerste twee nieuwe varianten van dezelfde track introduceert namelijk Bangkok Rush 2 en 3 naast het langverwachte Singapore Speedway 3 waar we voor het eerst door het lokale Chinatown kunnen racen met aangepaste muziek.