Mario Kart Tour komt in hogere sferen met de Space Tour

  • Nieuws

  • 7 jan 23 om 15:42

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Space Tour!

De Space Tour volgt de New Year’s Tour op. Donderdag maakte het Twitter-account van Mario Kart Tour al bekend dat Rainbow Road (Wii) zal debuteren tijdens deze Tour. Verschillende ruimte-outfits en karts staan de komende twee weken in de spotlight.

Ook is er weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd: een paars racetenue. De teaser voor de volgende ronde Mii Racing Suits (tijdens de volgende Tour) lijkt een Singapore-thema te suggereren. Zodra Nintendo dit officieel bekend maakt lees je dat natuurlijk hier op N1-UP!

De Space Tour gaat van start op 11 januari, tot die tijd kun je blijven racen in de New Year’s Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

08-01-2023

#8210‍

399 comments

Zo te lezen heb ik de naamgeving van de Space Tour goed geraden. Die muziek van Rainbow Road (Wii) 🌈 is voor mij ook behoorlijk nostalgisch te noemen dus ik kan niet wachten om het komende woensdag in game te gaan horen.