Samurai Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 18 mrt 22 om 14:56

  • Rik

  • 0

Vandaag staat in het teken van Mario Kart! Niet alleen is de eerste Wave van de DLC-circuits vanaf vandaag beschikbaar in Mario Kart 8 Deluxe, er is ook een nieuwe Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour!

Het gaat om de Samurai Tour, die de Mii Tour zal opvolgen. De Samurai Tour heeft een traditioneel Japans tintje en zal in ieder geval het circuit Ninja Hideaway bevatten. Dit circuit is ook onderdeel van de nieuwe Lucky Cat Cup uit de Mario Kart 8 Deluxe circuit-uitbreidingspas. Er zijn zoals gebruikelijk weer wat nieuwe kostuums en karts beschikbaar voor de nieuwe Tour. Het gaat in ieder geval om: een Samurai Mario, Samurai kart en glider-set. Ook krijgen de personages die een traditioneel Japans kostuum hebben weer wat extra aandacht tijdens deze Tour.

De Samurai Tour is beschikbaar vanaf 23 maart, tot die tijd kun je blijven racen in de Mii Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Pokémon GO verwelkomt de Fomantis-familie voor Lush Jungle Event

0

Media Pokémon GO verwelkomt de Fomantis-familie voor Lush Jungle Event

18-03-2022

2

Icelos

Grafische vergelijking Mario Kart 8 Deluxe Expansion Pass

2

Media Grafische vergelijking Mario Kart 8 Deluxe Expansion Pass

18-03-2022

4

Icelos

Reageer als eerste!