Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

 • Special

 • 9 mrt 23 om 08:30

 • Rik

Nintendo verraste vriend en vijand toen het vijf jaar na de release van Mario Kart 8 Deluxe nieuwe DLC aankondigde, in de vorm van de Circuit-uitbreidingspas. Het aanbod van Mario Kart 8 Deluxe wordt tot eind 2023 uitgebreid met maar liefst 48 nieuwe circuits. In dit overzicht lees je alles wat je moet weten!

Dit artikel wordt aangevuld met nieuwe informatie zodra Nintendo deze bekendmaakt.

Wat is de releasedatum van de nieuwe circuits?

Niet alle 48 circuits zijn vanaf de eerste dag beschikbaar. De DLC wordt in zes Waves (golven) uitgebracht, en is alleen als totaalpakket verkrijgbaar. De nieuwe circuits zijn niet los te koop.

Sinds 18 maart 2022 is wave 1 te spelen. Er komt periodiek een nieuwe Wave beschikbaar, met daarin twee cups van in totaal acht circuits. Wave 2 komt beschikbaar op 4 augustus 2022 (16:00 uur), Wave 3 op 7 december 2022 (14:00 uur) en Wave 4 sinds 9 maart 2023 (02:00 uur). De releasedata van de overige content zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk zullen de resterende Waves het patroon van de eerste drie volgen, met releases rond maart, augustus en december 2023. De laatste van de zes Waves moet in ieder geval voor het einde van 2023 uitkomen. Als alle content verschenen is, bevat Mario kart 8 Deluxe 96 tracks.

Wat zit er in de Mario Kart 8 Deluxe DLC?

Er worden 48 nieuwe banen toegevoegd aan de game. Voor Mario Kart-veteranen zijn deze niet volledig nieuw: ze zijn allemaal* al eerder speelbaar geweest in een andere Mario Kart-titel. Toch is er een klein primeurtje: de circuits uit Mario Kart Tour zijn straks voor het eerst speelbaar op een ‘echte’ spelcomputer. Wie de smartphone-excursie van Mario Kart heeft gemist (of geboycot) krijgt dus toch een handjevol nieuwe circuits te spelen.

*Vanaf Wave 2 worden er toch af en toe gloednieuwe circuits toegevoegd, het gaat tot dusver om Straciatellastraat & Yoshi’s Island. Deze circuits vinden hun weg ook naar Mario Kart Tour. 

We weten in ieder geval dat de volgende waves van de Mario Kart 8 DLC bestaan uit:

 • Wave 1: Golden Dash Cup en Lucky Cat Cup
 • Wave 2: Turnip Cup en Propellor Mushroom Cup
 • Wave 3: Rock Mushroom Cup en Power Moon Cup
 • Wave 4: Berry Cup en Boomerang Flower Cup
 • Wave 5: Feather Cup en Double Cherry Cup
 • Wave 6: Super Acorn en Spiny Shell Cup

De 48 nieuwe levels zijn de hoofdtoevoeging van de uitbreidingspas. Er worden geen nieuwe personages*, karts of items toegevoegd. Oh, en voor de zekerheid: je hebt de basisgame (los verkrijgbaar) nodig om de uitbreiding te kunnen spelen.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving komen er vanaf Wave 4 tóch nieuwe personages naar Mario Kart 8 Deluxe als onderdeel van de uitbreidingspas. Het gaat om Birdo en ten minste twee andere personages.

Birdo is het eerste nieuwe personage van de DLC en vanaf Wave 4 speelbaar in verschillende kleuren

Aankoopmogelijkheden Mario Kart 8 DLC op de Nintendo Switch

Er zijn verschillende manieren om de Mario Kart 8 Deluxe DLC te kopen – waarvan eentje nagenoeg gratis is:

  1. De Mario Kart 8 Deluxe DLC kost €24,99 in de Nintendo eShop. Dat is omgerekend zo’n 52 cent per circuit, dus een vrij goede deal. Als je de ‘Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas’ los koopt in de Nintendo eShop ben je verzekerd van eeuwige toegang tot de DLC-circuits.
  2. Je krijgt de boosterpass ook bij een abonnement op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, de duurdere variant van het Nintendo Switch Online-abonnement. Hier betaal je €39,99 per jaar voor. Naast de Mario Kart-uitbreiding zitten hier ook toegang tot de Happy Home Paradise-uitbreiding van Animal Crossing: New Horizons en de Octo Expansion van Splatoon 2 bij inbegrepen. Let op: het basisabonnement van Nintendo Switch Online geeft géén toegang tot de DLC. Ook raak je de toegang tot de DLC kwijt als je Expansion Pack-abonnement verloopt. De verwachting is dat er in de toekomst nog meer DLC-uitbreidingen worden opgenomen in de Expansion Pack. Ga dus voor jezelf na of de voordelen van deze keuze voor jou opwegen tegen de nadelen.
  3. Er is één manier om gratis de Mario Kart 8 DLC te krijgen: dit is in de lokale of online (met enkel een basis NSO-abonnement) multiplayermodus. Wie een potje Mario Kart speelt met iemand die toegang heeft tot de DLC-circuits kan tijdens die sessie gratis meegenieten… al moet je dan maar net het geluk hebben dat de ander ook wil spelen op de nieuwe circuits.

Goed om te weten: ook als je besluit om de uitbreidingspas niet aan te schaffen, moet je de updates met nieuwe circuits wel downloaden op je Nintendo Switch (en dat kost je dus vrije ruimte). Per speelsessie controleert je Switch of je een tijdelijke of permanente toegang hebt. Ongeacht welke methode je kiest om de nieuwe DLC-circuits te bemachtigen, hou er rekening mee dat je in alle gevallen een internetverbinding moet hebben om de pas te kunnen downloaden.

Twijfel je nog? Nintendo heeft een handig overzicht op haar website van alle aankoopmogelijkheden.

Uit welke circuits bestaat de uitbreidingspas?

Op dit moment zijn alleen Wave 1, 2 en 3 beschikbaar. Wave 4 van de Mario Kart DLC verschijnt op 9 maart 2023. De laatste twee Waves verschijnen later in 2023, maar Nintendo heeft nog geen datum bekend gemaakt. De redactie heeft in ieder geval al een verlanglijstje klaar staan

Dit is het overzicht met alle DLC-circuits die op dit moment bekend zijn.

Wave 1 (releasedatum: 18 maart 2022)

Golden Dash Cup

De eerste nieuwe Cup van de DLC is de Golden Dash Cup, vernoemd naar het item dat je tijdelijk onbeperkte snelheidsboosts geeft. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Parijs-Promenade / Paris Promenade (Mario Kart Tour). Voor deze track verruilen Mario en Co. het Mushroom Kingdom voor de Franse hoofdstad. Race door de iconische straten van Parijs, scheur voorbij aan het Louvre en de Notre Dame en drift onder de Eiffeltoren. Als we de volgorde van de Cups aanhouden is dit de eerste track uit Mario Kart Tour die te spelen is op een console.
 2. Toads Circuit / Toad Circuit (Mario Kart 7). Het Toad Circuit is een standaard circuit, dat diende als de eerste race van de eerste Cup in Mario Kart 7 voor de 3DS. Toad Circuit ligt duidelijk in het Mushroom Kingdom en heeft veel weg van een racebaan uit onze wereld. Er is een publiekstribune en een pitstop lane. Het circuit wordt gekenmerkt door enorme luchtballonen in de vorm van Toads naast de baan. De lay-out is een standaard 8-figuur, met een s-bocht in een van de cirkels.
 3. Chocokloof / Choco Mountain (Mario Kart 64). Zoals de naam al doet vermoeden race je op dit circuit in in berggebied van chocolade. Het refereert hiermee aan een eerdere Choco Island track. Kijk op dit circuit uit voor vallende rotsblokken en pas op dat je niet in het water rijdt.
 4. Kokosnootplaza / Coconut Mall (Mario Kart Wii). Coconut Mall is een van de meest iconische circuits uit de Wii-versie van Mario Kart. Ook hebben we het kanaal op onze Discord-server waar Willem de leukste Nintendo-koopjes voor je bijhoudt vernoemd naar dit circuit. Dit circuit is gebaseerd op een Amerikaans overdekt winkelcentrum en wordt gekenmerkt door de verschillende routes door de winkels, de roltrappen die je een boost of vertraging kunnen geven én de parkeerplaats waar je inparkerende Mii-personages moet ontwijken. Ook de soundtrack is iconisch te noemen.

Lucky Cat Cup

De tweede en laatste Cup van de eerste Wave is de Lucky Cat Cup, vernoemd naar het item dat Mario en zijn vrienden verandert in hun kat-kostuums. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Tokio Tour / Tokyo Blur (Mario Kart Tour). Tokyo Blur vindt plaats in de Japanse hoofdstad Tokio en bevat een aantal van de bekendste gebouwen van de stad. Dit zijn onder meer het parlementsgebouw, de Rainbow Bridge en de Tokyo Skytree. In de verte is berg Fuji te zien.
 2. Paddenstoelenpas / Shroom Ridge (Mario Kart DS). Dit circuit is gebaseerd op een bergpas. Kijk uit voor botsingen met het reguliere verkeer en de afgrond naast de weg. De helft van het circuit heeft namelijk geen veiligheidsrail. Een laatste tip: er wordt hier, net als in Japan en Engeland, links gereden.
 3. Wolkenhof / Sky Garden (Mario Kart Super Circuit). Dit circuit brengt je naar hogere sferen en is geheel gebouwd op een wolkendek. Er zijn verschillende bonenstaken te zien rondom en in de verte vliegen Bowser’s luchtschepen rond. Een voorproefje van dit vernieuwde circuit was onlangs al te ervaren door de toevoeging van Sky Garden aan Mario Kart Tour.
 4. Ninjaschool / Ninja Hideaway (Mario Kart Tour). In tegenstelling tot de meeste circuits van Mario Kart Tour neemt Ninja Hideaway je niet mee naar een locatie in de echte wereld. Op dit circuit race je juist door een fictief Japans kasteel, vol met ninja boobytraps. De Shy Guys vormen het ninja-leger dat dit kasteel bevolkt.

Wave 2 (releasedatum: 4 augustus 2022)

Turnip Cup

De tweede Wave start met de Turnip Cup, vernoemd naar de fictieve groente die voorkomt in de Mario-wereld. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. New York Drive / New York Minute (Mario Kart Tour). Van Time Square tot Central Park en omgeven door wolkenkrabbers en het vrijheidsbeeld: dit circuit neemt ons mee naar de Big Apple! New York Minute was het eerste nieuwe circuit dat debuteerde in Mario Kart Tour en moest dus een visitekaartje afgeven. De Mario Kart-versie van ‘de stad die nooit slaapt’ is daar zeker in geslaagd.
 2. Mario’s Circuit 3 / Mario Circuit 3 (Super Mario Kart). Dit is een van de oudste circuits in de uitbreidingspas en stamt uit de originele Mario Kart-game (1992). Het ontwerp is dan ook vrij simpel en de vele blokken refereren naar de pixels van het origineel. Toch heeft Nintendo een paar verrassingen toegevoegd aan dit basis-ontwerp!
 3. Wildwestwoestijn / Kalimari Desert (Mario Kart 64). Dit woestijn-circuit stamt uit het N64-tijdperk, wat nog goed te zien is aan het nummer op de stoomtrein die rijdt door dit gebied gebaseerd op het Wilde Westen. Kijk trouwens uit voor de trein bij de spoorwegovergangen! Er zijn hier namelijk geen slagbomen. Wie wordt geraakt door een trein vliegt een eindje de lucht in, wat kostbare tijd kost tijdens races.
 4. Waluigi’s Flipperkast / Waluigi Pinball (Mario Kart DS). Dit circuit is een favoriet onder de fans en vindt volledig plaats in een enorme flipperkast. Schiet omhoog met het kanon en ontwijk de flippers en de balletjes. Verhoudingsgewijs zijn de ballen namelijk enorme gevaartes die je zo van de baan rijden!

Propellor Cup

De tweede Cup van de tweede Wave is de Propellor Cup, vernoemd naar het item dat Mario en zijn vrienden een helikopterkostuum geeft. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Sydney Sprint / Sydney Sprint (Mario Kart Tour). Sydney Sprint brengt ons Down Under voor een race door de iconische Australische stad, rijd door het Sydney Opera House of over de Sydney Harbour Bridge. Wat je ook didgeri-doet, let goed op als je over de brug rijdt! Vanuit de trams langs het circuit worden zowel paddestoelen, bananen als bommen op je pad gegooid.
 2. Sneeuwland / Snow Land (Mario Kart Super Circuit). In Snow Land gaat een deel van het circuit letterlijk over glad ijs, dus stuur voorzichtig! Ook moet je oppassen om geen pinguïn van zijn sokken te rijden tijdens de race.
 3. Paddenstoelengrot / Mushroom Gorge (Mario Kart Wii). Mushroom Gorge maakte al furore in Mario Kart Wii en is terug voor de uitbreidingspas. Dit circuit heeft op meerdere plekken verschillende routes. Dit kunnen shortcuts zijn, maar dan moet je wel behendig sturen over de verschillende paddestoelen… waarvan sommige ook nog eens trampoline-achtige kwaliteiten hebben.
 4. Straciatellastraat / Sky-High Sundae (debuut/Mario Kart Tour). Hoewel Nintendo eigenlijk had aangegeven dat er geen nieuwe circuits zouden worden toegevoegd in de uitbreidingspas maakt Sky-High Sundae (of Stracciatellastraat in het Nederlands) toch zijn debuut in de uitbreidingspas. Op een later moment komt dit circuit ook naar Mario Kart Tour. Het circuit dat helemaal in het teken staat van ijsjes en sorbets is ook het eerste circuit van de uitbreidingspas dat gebruik maakt van de iconische anti-zwaartekracht mechanieken uit Mario Kart 8. Al met al een vreemde eend in de bijt, dus!

Wave 3 (releasedatum: 7 december 2022)

Rock Mushroom Cup

De eerste Cup van Wave 3 is de Rock Mushroom Cup, vernoemd naar de power-up uit Super Mario Galaxy 2. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Londen-Ronde / London Loop (Mario Kart Tour). Top of the morning to you, gov’ner! In de Londen-Ronde doen we de Britse hoofdstad aan. Race langs Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge, the Shard, the London Eye en nog zo veel meer iconische bouwwerken uit Londen. Links rijden is overigens optioneel op dit Engelse circuit.
 2. Boo-Bruggen / Boo Lake (Mario Kart: Super Circuit). Dit Game Boy Advance-level heeft een flinke grafische oppoetsbeurt gekregen voor de Uitbreidingspas. Een deel van dit circuit ligt onder water en zoals de naam al doet vermoeden spookt het hier van de Boo’s.
 3. Kampioensberg / Rock Rock Mountain (Mario Kart 7). Op de kampioensberg krijgt je flink de mogelijkheid om te gliden, want deze baan zit bomvol hoogteverschillen. Dit circuit kent een van de stijlste klimstukken uit de Mario Kart-serie, maar gelukkig word je hier geholpen door boostpanelen. Kijk wel uit voor de vallende rotsblokken, want als je geraakt wordt ben je je boost kwijt en lig je zo achterop.
 4. Wigglers Woud / Maple Treeway (Mario Kart Wii). In dit populaire circuit uit Mario Kart Wii racen we door een kleurrijk woud vol met herfstbladeren. Race door de boomtoppen, verkrijg extra items of obstakels door de hoopjes bladeren omver te rijden en ontwijk de rondlopende Wigglers als je deze race wilt winnen.

Power Moon Cup

De tweede Cup van de derde Wave is de Power Moon Cup, een item dat ongetwijfeld bekend zal zijn bij spelers van Super Mario Odyssey. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Berlijn-Bezoek / Berlin Byways(Mario Kart Tour).  Kartoffelsalat! In Berlijn-Bezoek gaan we op… bezoek in Berlijn, ja de naam gaf het al ein bisschen weg. Race langs de restanten van de Berlijnse muur met hier en daar een vallende Whomp, rij onder de Brandenburger Tor door, langs de Neue Synagoge of het Berliner Hauptbahnhof voor een klein ritje over de S-Bahn-rails. Jetzt geht los!
 2. Peach’ Paleistuin / Peach Gardens (Mario Kart DS). Hare koninklijke hoogheid Princes Peach nodigt ons allemaal uit voor een race door haar paleistuin. Deze staat vol met de meest kunstig gesnoeide struiken, maar ook met loslopende Chain Chomps. Let dus goed op als je het hoekje om drift!
 3. Dennenboomdorp / Merry Mountain (Mario Kart Tour). Het laatste circuit van deze Cup is thema-baan. Dennenboomdorp staat geheel in het teken van het kerstseizoen en zit vol met sfeervolle verwijzingen naar de feestdagen. Zien we daar zelfs een arrenslee voorbij vliegen?
 4. Regenboogbaan / Rainbow Road (Mario Kart 7). Deze variant van Rainbow Road (Regenboogbaan) vindt (heel toepasselijk voor de Power Moon Cup) plaatst op de maan! Op dit extra lange circuit rij je maar één ronde, die verdeeld is in drie stukken. Net als op de echte maan is de zwaartekracht op sommige stukken van dit circuit beduidend lager, waardoor je kart anders reageert op sprongen.

Wave 4 (releasedatum: 9 maart 2023)

Fruit Cup

De eerste Cup van Wave 4 is de Fruit Cup, vernoemd naar Yoshi Fruit. Toepasselijk, want er zit een gloednieuw Yoshi-circuit in de Fruit Cup. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Afslag Amsterdam / Amsterdam Drift (Mario Kart Tour). Oranje boven! In Afslag Amsterdam scheuren we door de straten van onze eigen hoofdstad! Drift door de grachten, langs het Rijksmuseum en het Paleis op de dam en maak gelijk een uitstapje langs de tulpenvelden en de Zaanse Schans. Ben je weer terug in hartje Amsterdam? Kijk dan uit dat je niet tegen een van de oranje trams botst.
 2. Rivieroever / Riverside Park (Mario Kart: Super Circuit). Het is racen door de rimboe in Rivieroever. Tussen de bomen en de waterval lopen hier Ptooie (wandelende Piranha Plants) rond. Ontwijk ze, óf geef ze een oplawaai zodat ze een Mushroom of bananenschil uitspugen.
 3. DK’s Skipark / DK Summit (Mario Kart Wii). Op DK’s Skipark wordt er natuurlijk…niet geskied? Wel kun je op deze piste verschillende Shy Guys op snowboards terugvinden. Als je gebruik maakt van de speciale elementen op dit circuit kun jij ook flink wat airtime pakken hier.
 4. Yoshi’s Eiland / Yoshi’s Island (debuut). Yoshi’s Eiland is een gloednieuw circuit dat gebaseerd is op het gelijknamige eiland uit Super Mario World 2: Yoshi’s Island. Het circuit start bij Yoshi’s huis en de look van het circuit gaat verschillende werelden uit Super Mario World 2 : Yoshi’s Island af. Ook zijn er Stilt Guys (Shy Guys op stelten) te ontwijken in dit nieuwe circuit.

Boomerang Cup

De tweede Cup van de vierde Wave is de Boomerang Cup, gebaseerd op de Boomerang Flower power-up. Deze Cup bestaat uit de volgende tracks:

 1. Bangkok-Break / Bangkok Rush (Mario Kart Tour). Voor een zonovergoten race in Thailand moet je zijn bij het Bangkok-Break circuit. Van de Chao Phraya rivier tot het iconische koninklijk paleis en de beroemde Meaklong Railway Market, alle iconische trekpleisters van de Thaise hoofdstad komen voorbij in dit circuit.
 2. Mario’s Circuit / Mario Circuit (Mario Kart DS). Mario’s Circuit is gelegen in het Mushroom Kingdom en dat is te zien ook: het kasteel van Princess Peach, groene Warp Pipes, Piranha Plants en waggelende Goomba’s zijn allemaal prominent aanwezig. Sinds het debuut van dit circuit op de Nintendo DS is er een bos bijgegroeid, hier lopen inmiddels Wigglers rond.
 3. Waluigi’s Stadion / Waluigi Stadium (Mario Kart: Double Dash). Waluigi’s Stadion is vormgegeven als een Dirt Bike parcours. Kijk uit voor de vuurelementen en Mechanische Piranha Plants die dit circuit onveilig maken.
 4. Singapore-Skyline / Singapore Speedway (Mario Kart Tour). We blijven in Azië voor de laatste stop in de Boomerang Cup: welkom in de stadstaat Singapore. Het circuit is gebaseerd op het stadscentrum van deze moderne metropool en toont prominent de moderne bouwwerken als de drie torens van de Marina Bay Sands, de Helix Bridge en de iconische Supertrees.

Is er toch nog iets onduidelijk? Stel dan je vraag hieronder in de reacties (maak wel even een gratis account aan). De redactie of onze community kunnen je vast verder helpen!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

0

Nieuws Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

30-03-2023

3

Rik

Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

1

Nieuws Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

30-03-2023

2

Thijmen

Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

3

Nieuws Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

30-03-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 11

Yosher

15-03-2022

#4053‍

782 comments

Blijf het toch jammer vinden dat ze (vooralsnog) geen extra personages hierbij toevoegen maar met 48 banen voor 25 euro is dat toch moeilijk klagen. Ben wel benieuwd hoe ze uiteindelijk in de game uit gaan zien, gezien ze vanuit Tour te zijn overgenomen.

Kijk er naar uit om uiteindelijk dit artikel volledig te zien bij de release van wave 6.

Yosher

06-03-2023

#9073‍

782 comments

Nou, toch nog extra personages! Ik ben blij.

Duncmasta

30-07-2022

#6145‍

241 comments

Ziet eruit als een prima deal.

Mitch

30-07-2022

#6147‍

355 comments

Die SNES Mario Circuits mogen ze houden, maar de rest is nice!

Maurice

24-11-2022

#7662‍

141 comments

Hopelijk krijgt Double Dash wat aandacht in wave vier.👍

Rik

27-11-2022

#7694‍

563 comments

Volgens deze leak/datamine heb je geluk en zit er een Gamecube/Double Dash circuit in Wave 4. Al werd er ook een voor Wave 3 voorspeld in deze leak, en was dat de enige die niet uitkwam... Nog even afwachten dus!

https://www.n1up.nl/news/datamine-muziek-voor-toekomstige-dlc-tracks-gevonden-in-mario-kart-8/

Yosher

07-12-2022

#7814‍

782 comments

Hebben ze waarschijnlijk extra gedaan om mensen niet te veel te laten fixeren op die leak, denk ik. Maar is inderdaad gewoon afwachten. 

Rik

07-12-2022

#7821‍

563 comments

Ik heb vergelijkbare speculatie voorbij zien komen in een Youtube-analyse van de leaks en nieuwe circuits. De 'verkeerd voorspelde baan' stond volgens de leak namelijk op de planning voor een latere Wave. Lijkt er inderdaad op dat ze een beetje hebben geschoven om de leak te verdoezelen.

Tamadachi

07-03-2023

#9083‍

398 comments

Het heeft wel lang geduurd maar ik ben er blij mee dat we vanaf Wave 4 ook enkele nieuwe personages gaan krijgen om mee te scheuren want dat geeft net dat beetje extra variatie op de huidige selectie van coureurs.

CoeXisT

08-03-2023

#9113‍

70 comments

Ik hoop nog steeds op meer MKDD tracks. DK Mountain, Wario Colosseum en Mushroom Bridge

Tamadachi

09-03-2023

#9147‍

398 comments

Nou, dan heb ik goed nieuws want er komen volgens de gedateminde nog drie MKDD tracks aan in de twee opkomende waves waarvan 1 in Wave 5 en 2 in Wave 6 en aangezien DK Mountain al in MKT zit en Mushroom Bridge 🌉 voor deze mobiele game is gedatamined is de kans groot dat we beide tracks mogelijk in de BCP gaan zien.