Happy Home Paradise is de eerste betaalde uitbreiding voor Animal Crossing New Horizons

  • Nieuws

  • 15 okt 21 om 17:02

  • Willem

  • 1

Nieuwe bewoners, meubels en huizen komen naar Animal Crossing New Horizons.

De Animal Crossing New Horizons Direct-presentatie is net afgelopen, en er is weer een hoop aangekondigd. Er komt, naast een gratis pakket met dlc, ook een betaalde variant, en deze heet Happy Home Paradise. Welkom op Archipelago!

Op deze eilandengroep bouw je vakantiehuizen voor allerlei nieuwe bewoners. Je kiest een eiland dat het beste past bij de wensen van een bepaalde bewoner en past daar het huis en de omgeving op aan. Je moet bepaalde meubels en andere voorwerpen plaatsen en ontwerpen naar de wens van de bewoner. Denk aan iemand die heel graag alles in het rood wil, of misschien zoveel mogelijk dieren in en om het huis. De meubels en de rest van de inrichting hoef je niet niet zelf aan te schaffen, maar je kan net als in Happy Home Designer voor de 3DS zelf van alles ontwerpen. Via de Paradise Planning Portfolio kun je in de gaten houden of je klanten nog blij zijn met hun huisje, of dat je misschien toch nog iets voor ze moet doen.

Er zijn een tal van creatieve opties zoals het plaatsen van scheidingsmuren, verschillende hoogtes aan pilaren, belichting en geluiden. Ook kan je meubels oppoetsen voor extra effecten zoals het doen verschijnen van vlinders en glinsterende trofeeën. In het resort zijn ook zeldzame meubelstukken te koop met een eigen betalingsmiddel, Poki. Je krijgt Poki door de mooiste woning te ontwerpen voor de bezoekers. De resorts en je creaties kunnen met anderen gedeeld worden. Je kan gezellig bij elkaar komen kijken, dus!

Je kan verschillende resorts te bezoeken van je bewoners, maar ook die van vrienden. Je kan ontwerpers volgen en inspiratie opdoen voor je eigen vakantiewoningen. Met amiibo kan je zelfs unieke bewoners naar je eiland halen met eigen wensen. Bewoners op je eigen eiland kan je ook uitnodigen om naar het resort te komen. Sterker nog, als je paradijs goed genoeg vult kan je de bouwtechnieken ook toepassen op je eigen eiland en voor je eigen woning.

De omgeving van het resort is ook vrij te ontwerpen. Zo kan je scholen, restaurants en ziekenhuizen bouwen en volledig ontwerpen. Ook de directe omgeving van een huisje is aan te passen, dus je kan ook buiten aan het werk. Alles is aanpasbaar, inclusief het weer, seizoen en het tijdstip van de dag.

De DLC is los te verkrijgen voor €24,99, maar het is ook onderdeel van het Nintendo Switch Online Expansion Pack dat eind oktober zal verschijnen. Het Nintendo Switch Online Expansion pack zal €39,99 euro per jaar kosten voor individuele gebruikers, en €69,99 euro per jaar voor familie-gebruikers. Als je de DLC gebruikt via de Expansion Pass moet je voor deze pas blijven betalen om van de DLC gebruik te mogen maken. Hieronder kun je het Happy Home Paradise-gedeelte van de Direct nog eens terugkijken.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Animal Crossing: New Horizons krijgt uitgebreide gratis update op 5 november

2

Nieuws Animal Crossing: New Horizons krijgt uitgebreide gratis update op 5 november

15-10-2021

5

Kitty

Vijfde serie amiibo-kaarten voor Animal Crossing bevat in Nederland maar drie kaartjes per pakje

1

Nieuws Vijfde serie amiibo-kaarten voor Animal Crossing bevat in Nederland maar drie kaartjes per pakje

15-10-2021

1

Willem

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

16 okt 21 om 02:15

#2032‍

3756 XP | 707 comments

Het feit dat je scheidingsmuren uiteindelijk ook in je eigen huis op je eigen eiland kan plaatsen zie ik graag zitten. Ook dat je uiteindelijk de huizen van je buren zelf opnieuw kan inrichten lijkt me een puik plan. Sommige diertjes zien er leuk uit, terwijl ze dan weer een erg stom interieur huis hebben. Dit maakt het voor mij toch weer aantrekkelijker om bepaalde buren te nemen, waarvan ik dat kan veranderen. Ik ga de DLC kopen, gewoon om het uiteindelijk compleet te maken. De Direct was erg geslaagd!