Wave 4 (met Afslag Amsterdam) Mario Kart 8 DLC nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 9 mrt 23 om 02:29

  • Rik

  • 2

Dames en heren, start uw motoren! Wave 4 van de Mario Kart 8 Deluxe Circuit Uitbreidingspas is per direct speelbaar!

Spelers die toegang hebben tot de Uitbreidingspas kunnen aan de slag met de acht nieuwe circuits nadat ze game hebben geüpdatet. Mogelijk moet je de update handmatig activeren. Dit doe je in het menu dat je in het home-menu oproept met de plus-knop.

Nintendo had via hun Japanse kanalen aangegeven dat de nieuwe circuits vanaf 10 uur ’s ochtends Japanse tijd beschikbaar kwamen. Omgerekend is dit 2 uur ’s nachts Nederlandse tijd. N1-UP kan bevestigen dat de update inmiddels ook live is voor Europa. De circuits zijn beduidend vroeger vrijgegeven dan bij vorige Waves van de DLC. Bij de eerste drie Waves kwam de nieuwe content pas na het middaguur (Nederlandse tijd) beschikbaar.

De Nederlandse tulpenvelden in Afslag Amsterdam!

Nieuwe content

Wave 4 van de Circuit Uitbreidingspas bestaat uit de Fruit Cup en de Boomerang Cup. Onder andere het op Nederland gebaseerde circuit Afslag Amsterdam/Amsterdam Drift en het gloednieuwe Yoshi’s Eiland/ Yoshi’s Island-circuit maken deel uit van de nieuwe lading content. Voor het eerst wordt er ook een nieuw personage toegevoegd aan de game: Birdo. Birdo komt (net als Yoshi en Shy Guy) in verschillende kleurvarianten.

Lees alles over de Circuit-uitbreidingspas in onze uitgebreide special met alles wat je moet weten over de Mario Kart 8 DLC.

Om 21:00 vanavond houden we een speciale bonus-stream in het Koopa Café ter ere van de nieuwe circuits én kijken we samen de laatste trailer voor de Super Mario Bros. Movie. Race jij met ons mee?

Wat vind jij van de nieuwe content van Wave 4? En wat is jouw favoriete circuit van de nieuwe toevoegingen? Laat het ons weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij F-Zero: Maximum Velocity snelt naar Switch Online+ deze week

1

Nieuws F-Zero: Maximum Velocity op NSO+ te spelen vanaf vandaag

29-03-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe laat je racen in Nederland

10

Nieuws Minstens 5 extra personages in toekomstige Mario Kart DLC

09-03-2023

7

Rik

Bonusspel in Atelier Marie Remake krijgt Engelse ondertiteling

0

Nieuws Bonusspel in Atelier Marie Remake krijgt Engelse ondertiteling

08-03-2023

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

Yosher

9 mrt 23 om 06:58

#9132‍

5821 XP | 1078 comments

Een ding wat ik nog hoop is dat ze ook Koopa en/of Toad nog voorzien van alternatieve kleuren in de toekomst. Oké, ook nieuwe kostuums voor andere personages, maar die kleuren lijken me iets meer realistisch. 

... oké, ik hoop ook nog dat ze op z'n minst de Yoshi Bike nog voorzien van alternatieve kleuren, dat is gewoon de perfecte kandidaat daarvoor en het verbaasd me eigenlijk dat dat niet al erin zat, terwijl andere voertuigen deze feature wel hebben afhankelijk van welk personage het bestuurd. 

Hoe dan ook, Yoshi's Island! Had hem net al even geprobeerd voordat ik naar het werk ging en ik vind hem echt een genot om op te spelen. Ik ben blij. 

Had nog een paar andere tracks vlug geprobeerd waaronder Waluigi Stadium en het leven gebaseerd op ons eigen kikkerlandje en ook die vind ik wel tof om op te racen. Waluigi Stadium hebben ze wel echt een toffe make over gegeven!

Wave 4 is wat mij betreft nu toch echt de beste wave tot nu toe.

Tamadachi

9 mrt 23 om 11:35

#9142‍

5134 XP | 638 comments

Ik ben vannacht speciaal wakker gebleven voor de lancering van Wave 4 van de Booster Course Pass en dat was zeker de moeite waard voor 7 van de 8 toffe tracks. Ik heb dus deze nacht in Afslag Amsterdam lopen stunten op woonboten, in Singapore Skyline door een zwembad lopen scheuren en natuurlijk te genieten van het sfeervolle Yoshi's Island.