Wave 3 van de Mario Kart 8 DLC is vandaag om 14:00 beschikbaar

  • Nieuws

  • 7 dec 22 om 03:00

  • Rik

Start uw motoren, vanaf vandaag kunnen we aan de slag met acht nieuwe circuits in Mario Kart 8 Deluxe! Nintendo heeft laten weten vanaf hoe laat we op de nieuwe circuits kunnen racen!

Wave 3 van de Uitbreidingspas komt om 14:00 uur beschikbaar voor spelers die toegang tot de Uitbreidingspas hebben. Eerder maakte Nintendo al de inhoud en releasedatum bekend van de nieuwe toevoegingen. Wave 3 bestaat uit de Rock Mushroom Cup en de Power Moon Cup. Onder andere de City Circuits London Loop en Berlin Byways uit  Mario Kart Tour maken hun debuut met deze toevoeging. De nieuwe set circuits komt twee uur eerder beschikbaar dan Wave 2 afgelopen augustus.

Hou er rekening mee dat de data voor de nieuwe circuits nog wel eerst gedownload moet worden, dus controleer of je Mario Kart 8 al hebt geüpdatet naar de meest recente versie.

Vind je het leuker om samen met anderen de nieuwe circuits te ontdekken? Deze woensdagavond 20:30 uur host onze Mitch in het Koopa Café een gezellige Mario Kart Wave 3-livestream! Iedereen is uitgenodigd om mee te doen, wie pakt de felbegeerde eerste plaats?

Zit je nog met vragen over de Mario Kart 8-DLC? Bekijk dan ons handige overzicht met alles wat je moet weten over de nieuwe DLC!

Loopt jouw motor al warm voor de nieuwe circuits? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!