Wave 2 van de Mario Kart 8 DLC is vandaag om 16:00 beschikbaar

  • Nieuws

  • 4 aug 22 om 15:11

  • Rik

  • 0

Dames en heren, start uw motoren! De tweede set circuits van de Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas DLC komt later vandaag beschikbaar. Volgens een tweet van Nintendo Nederland kunnen we vanaf 16:00 aan de slag met de acht nieuwe circuits.

De inhoud en releasedatum van de tweede wave werd vorige week aangekondigd. Vanaf vanmiddag kunnen we racen op zeven terugkerende circuits (waaronder Waluigi Pinball en New York Minute) en het gloednieuwe Stracciatellastraat-circuit! Hou er rekening mee dat de data voor de nieuwe circuits nog wel eerst gedownload moet worden, dus controleer of je Mario Kart 8 al hebt geüpdatet naar de meest recente versie.

Vind je het leuker om samen met anderen de nieuwe circuits te ontdekken? Morgenavond 20:00 uur host onze Mitch in het Koopa Café een gezellige Mario Kart Wave 2-livestream! Iedereen is uitgenodigd om mee te doen, wie pakt de felbegeerde eerste plaats?

Zit je nog met vragen over de Mario Kart 8-DLC? Bekijk dan ons handige overzicht met alles wat je moet weten over de nieuwe DLC!

Zien we jou vanmiddag ook op de nieuwe circuits? Of ben jij nog (te) druk bezig met het vorige week uitgekomen Xenoblade Chronicles 3? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

0

Martijn

Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation komt uit op 11 augustus!

3

Nieuws Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation komt uit op 11 augustus!

04-08-2022

2

Rik

Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd

0

Media Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd

04-08-2022

1

Robin

Reageer als eerste!