Tyranitar beschikbaar in Pokémon Unite: nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 15 aug 22 om 16:45

  • Rik

  • 1

Vorige maand konden we al melden dat Tyranitar naar Pokémon Unite zou komen ter ere van de eerste verjaardag van de Free-to-Start game. Vandaag heeft het Youtube-kanaal van Pokémon Unite de eerste trailer voor Tyranitar online geplaatst.

Zoals gebruikelijk duurt de trailer 30 seconden. Tyranitar komt volgens de trailer vandaag (15 augustus) beschikbaar in Pokémon Unite. Dit is een dag eerder dan bij de bekendmaking dat Glaceon, Buzzwole en Tyranitar naar de game zouden komen werd aangekondigd. De omschrijving van de trailer vertelt dat Tyranitar, net als Buzzwole, een melee All-Rounder is.

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: Recentelijk werden Delphox, Glaceon en Buzzwole nog toegevoegd aan de game. In september wordt weer een set van drie nieuwe Pokémon bekendgemaakt.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Tyranitar uitproberen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

Brand breekt uit in Nintendo’s hoofdkwartier, geen gewonden

5

Nieuws Brand breekt uit in Nintendo's hoofdkwartier, geen gewonden

15-08-2022

4

Rik

RPG Time: The Legend of Wright  – Met “Het Kasteel” spelen

4

Review RPG Time: The Legend of Wright - Met "Het Kasteel" spelen

15-08-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee! 1

DenHette

16 aug 22 om 09:55

#6352‍

377 XP | 43 comments

Van het weekend nog eens gespeeld, blijft een leuk spel. 

Voor degenen die het misschien wel eens willen proberen, ik heb dit weekend bij een vriend gezien dat je in het begin aan een sneltempo (nog sneller dan op launch met alle launch events) nieuwe Pokémon unlocked, dus geen schrik hebben voor de grind.