Glaceon, Buzzwole en Tyranitar komen naar Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 15 jul 22 om 17:01

  • Rik

  • 0

De Free-to-Start game Pokémon Unite nadert zijn eerste verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren heeft de game aangekondigd zes nieuwe speelbare Pokémon toe te voegen. De eerste drie zijn al bekend, het gaat om: Glaceon, Buzzwole en Tyranitar.

De drie nieuwe Pokémon komen niet gelijktijdig beschikbaar. Glaceon komt op 21 juli naar Unite, Buzzwole op 4 augustus en Tyranitar op 16 augustus. De resterende drie nieuwe Pokémon komen rond september naar de game.

Voor Glaceon weten we al hoe spelers deze Pokémon vrij moeten spelen: iedereen die de Icy Glaceon Challenge en bijbehorende missies afrondt, krijgt een speelbare Glaceon. Ook zijn er twee Holowear-items beschikbaar voor Glaceon.

Ook introduceert Pokémon Unite een nieuwe game-modus ter gelegenheid van de eerste verjaardag: Boss Rush. Dit is een quick battle waarin je het met zes reguliere Pokémon opneemt tegen een krachtige Boss Pokémon. Naast Boss Rush komen er ook een Season 9 Battle Pass, inlogbonussen en een nieuwe Anniversary Cake Challenge naar de game.

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: Recentelijk werd Delphox nog toegevoegd aan de game.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij (opnieuw) aan de slag met Pokémon Unite door deze toevoegingen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

2

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

LOUD – Punk is nog niet dood!

0

Review LOUD - Punk is nog niet dood!

16-07-2022

4

Dennis

Nintendo zegt dat er meer N64-games aankomen voor NSO+

8

Nieuws Nintendo zegt dat er meer N64-games aankomen voor NSO+

15-07-2022

3

Dennis

Reageer als eerste!