Trinity Trigger krijgt demo in Japanse eShop

  • Nieuws

  • 26-05-2022 01:18

  • Rik

0

Trinity Trigger, de nieuwe game van een JRPG veteranen-team, had morgen pas onthuld moeten worden maar lekte vroegtijdig door een Japanse retailer. Nu heeft ook uitgever FuRyu eerder gehandeld. Er is op dit moment een speelbare demo voor Trinity Trigger te downloaden in de Japanse eShop.

Een Youtuber met de gebruikersnaam Or2 heeft een krap uur aan gameplaybeelden van de demo online geplaatst. De demo lijkt vooralsnog enkel in het Japans beschikbaar te zijn, maar de Youtuber lijkt zelf ook een Japanner te zijn dus mogelijk is er nog een andere taaloptie beschikbaar. Na een korte introductie dropt de demo je later in het verhaal. Het hoofdpersonage Cyan beweegt zich met een familiar-monstertje door een besneeuwd boslandschap. Tijdens de demo kom je ook een van de twee andere hoofdpersonages (Eris) tegen. Beide personages zijn speelbaar in de demo. Xanthys, het derde hoofdpersonage, lijkt niet speelbaar te zijn in de demo. Wel komt hij heel kort in beeld op het einde van de demo. Ook zijn een dorpje, ijskerker en een aantal monsters te zien in het eerste uur van deze demo. Op het einde zien we voor het eerst een Engelse tekst, deze luidt: ‘Of course, you defeated “it”, didn’t you?‘ (Natuurlijk heb je ‘het’ verslagen nietwaar?)

Wie de Trinity Trigger-demo zelf wil proberen kan he met een Japans account nu in de eShop downloaden.

Trinity Trigger komt op 15 september uit in Japan voor de Nintendo Switch en Playstation 4/5. Een PC-versie is ook zojuist bevestigd. Een Westerse releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Hoop jij dat deze demo ook naar het Westen komt? Of kan je niet wachten en ga je de Japanse versie al uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!