Nieuwe JRPG geteased van 'all star-veteranen' uit het genre

0

Er is een nieuwe JRPG geteased die de aandacht zou moeten trekken van JRPG-fans. ‘PROJECT-TRITRI’ moet eind dit jaar verschijnen op de Nintendo Switch en Playstation 4/5. Er is nog bijzonder weinig bekend over de titel, maar een groot aantal veteranen die hebben meegewerkt aan verschillende grote JRPG’s werken mee aan de game. PROJECT-TRITRI zou volgens hen ‘de gouden tijd van jaren ’90 RPG’s opnieuw tot leven moeten wekken voor de moderne tijd’.

Het ‘all star-team’ bestaat onder andere uit oud-medewerkers van Pokémon, Xenoblade Chronicles, Bravley Default en Trials of Mana. De volgende credits-lijst is al bekend gemaakt:

  • Scenario – Yuura Kubota (Bravely Default II/Octopath Traveler)
  • Character Design – Raita Kazama (Xenoblade Chronicles)
  • World Design – Nobuteru Yuuki (Trials of Mana, Chrono Cross)
  • Atsuko Nishida, Tomohiro Kitakaze en Megumi Mizutani (Pokémon-serie)
  • De studio Three Rings Design ondersteunt de ontwikkeling, zij hebben onder andere meegeholpen aan Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

De hoofd-studio die aan de game werkt is nog niet bekend, de website wordt echter gehost op servers van FuRyu.

Concept art voor PROJECT-TRITRI

Ten slotte is er een korte samenvatting gegeven van het verhaal: “Volg een jonge man die ontdekt dat hij de uitverkoren Warrior of Chaos is. De game zal zowel solo play als drie-persoons multiplayer ondersteunen”

Op 26 mei maakt het team meer bekend over PROJECT-TRITRI, waaronder de uiteindelijke titel. Zodra deze informatie bekend is lees je dit natuurlijk op N1-UP!

Word jij al enthousiast over PROJECT-TRITRI als je ziet wie er allemaal aan meewerken? Laat het ons weten in de comments! 

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!