TIME Magazine Game of the Year is Metroid Dread

  • Nieuws

  • 19 dec 21 om 20:40

  • Robin

  • 0

TIME Magazine is een Amerikaans prestigieus opinieblad met positieve aanzien heeft in de wereld. Het is onder andere bekend is voor hun “Person of the Year” verkiezingen. Recentelijk brachten ze hun lijst uit voor hun favoriete games van 2021 uit.

Voordat we de lijst van TIME Magazine bekijken is het misschien goed om te weten dat je ook nu kan stemmen op N1-UP’s Game of the Year. Laat je stem horen en we zijn benieuwd wat de community van N1-UP denkt!

Recentelijk hadden we de Game of the Year awards waar Metroid Dread Best Action/Adventure game is geworden. Maar bij TIME Magazine was het hun favoriete game van 2021. Ze hadden het volgende hierover te zeggen: (vertaald)

“Wanneer de meeste mensen aan Nintendo denken, denken ze aan kindvriendelijke personages als Mario en Pikachu. Maar Samus Aran, de stoere intergalactische premiejager van Metroid, heeft haar plaats al lang verdiend op de Mount Rushmore van de personages van het bedrijf. En na meer dan tien jaar zonder een echte Metroid-game, keerde Samus dit jaar op grote schaal terug met Metroid: Dread, een 2D side-scroller voor de Nintendo Switch waarin onze held wordt gestalkt door kunstmatig intelligente killer robots op de mysterieuze planeet ZDR. Dread, waar Metroid-producer Yoshio Sakamoto al bijna twintig jaar aan werkt, is vaak echt eng – hoewel niet op het niveau van Alien: Isolation – en een heerlijke terugkeer naar de vorm van een klassieke en geliefde franchise.” – Alex Fitzpatrick

Niet alleen TIME magazine vond dat Metroid Dread hun Game of the Year is. Dreon dacht er precies hetzelfde over!

Wat vinden jullie ervan dat Metroid Dread GOTY bij TIME magazine is geworden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: TIME Magazine

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Vanavond om 20:30 – N1-Podcast Live

0

Podcast Vanavond om 20:30 - N1-Podcast Live

20-12-2021

5

Dre

Een blik op het Pokémon 25 muziekalbum – Wat voor feestje was dat nou?

2

Column Een blik op het Pokémon 25 muziekalbum - Wat voor feestje was dat nou?

19-12-2021

4

Willem

Reageer als eerste!