Skyrim Anniversary Edition vanaf vandaag verkrijgbaar

  • Nieuws

  • 29 sep 22 om 15:58

  • Rik

  • 2

De Skyrim Anniversary Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar. De releasedatum van deze speciale versie van de game was niet van tevoren gecommuniceerd.

Wel verschenen er leeftijdsclassificaties voor de Anniversary Edition in Taiwan en in de PEGI-database, waardoor het bestaan van de Skyrim Anniversary Edition geen grote verrassing is. De reguliere versie van Skyrim is al vanaf 2017 speelbaar op de Nintendo Switch. De Anniversary Edition bevat extra content die sinds de eerste release van The Elder Scrolls V: Skyrim beschikbaar kwam. De 4K-mogelijkheden die de Anniversary Edition op andere platforms met zich mee bracht, zit niet inbegrepen bij de Nintendo Switch-versie. De officiële omschrijving luidt als volgt (vertaald):

De Anniversary Edition bevat een decennium aan content: de gelauwerde kern game en toevoegingen van Skyrim Special Edition, plus bestaande en nieuwe content van de Creation Club. Waaronder quests, kerkers, wapens, spreuken en meer.

De Skyrim Anniversary Edition ligt vanaf vandaag in de digitale winkelschappen voor €69,99. Eigenaren van de reguliere versie kunnen de extra content aanschaffen als een DLC-pakket van €19,99.

The Elder Scrolls V: Skyrim is sinds 17 november 2017 beschikbaar op de Nintendo Switch.

Trekt dit jou over destreep om Skyrim alsnog aan te schaffen? Voel jij je weer terug gezogen worden in de wereld van Skyrim? Of laat deze shadow drop je koud? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Hoofdafbeelding van Mario Kart Tour

1

Nieuws Grote 3.0.0-patch bereidt Mario Kart Tour voor op Battle Mode

29-09-2022

4

Rik

Nintendo wil weten welke Pokémon-spellen en spin-offs je graag wil spelen

7

Nieuws Nintendo wil weten welke Pokémon-spellen en spin-offs je graag wil spelen

29-09-2022

5

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Icelos

29 sep 22 om 19:49

#6892‍

2611 XP | 236 comments

Is dit dan het moment om Skyrim voor de vierde keer te kopen?

Duncmasta

30 sep 22 om 11:39

#6909‍

1251 XP | 245 comments

Misschien weer eens een keer oppakken op de Switch. Veel dingen van de vanilla game heb ik compleet, maar DLC is altijd welkom!