Skyrim: Anniversary Edition krijgt PEGI-rating op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 3 sep 22 om 10:14

  • Erik

  • 0

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition heeft van PEGI een leeftijdsclassificatie gekregen op de Nintendo Switch. Dit is nogmaals een hint dat de remaster eraan komt.

De bekende Europese dienst geeft het een ’18+’-classificatie, hetzelfde als het originele Skyrim. Hierbij komt de volgende datum: 31 augustus 2022. Dit is waarschijnlijk een placeholder of de datum waarop de rating gegeven is.

De PEGI-rating van Skyrim is openbaar te bekijken op de website.

De officiële PEGI-classificatie van Skyrim: Anniversary Edition op Switch.

Het is niet de eerste keer dat er gehint wordt naar een Nintendo Switch-versie van Skyrim: Anniversary Edition: ook de Taiwanese dienst gaf eerder dit jaar een rating. Daarnaast meldde Bethesda bij haar promotie voor de titel dat het beschikbaar zou zijn “voor alle platformen”.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition bevat alle DLC van het origineel en onder de noemer ‘Creation Club’ ondersteuning voor een vrachtlading aan fan-made content (waaronder nieuwe queesten en voorwerpen), alsmede een nieuwe Fishing-minigame.

Wat zou jij vinden van een nieuwe versie van Skyrim op de Switch? Denk je dat ‘ie te zien gaat zijn op de Nintendo Direct die volgens de geruchten deze maand is? Tell us in the comments!

Bron: PEGI

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand Year Door – Vier uur genieten

0

Hands-on Paper Mario: The Thousand Year Door - Vier uur genieten

25-04-2024

3

Coen

15 Nintendo Switch-games voor september 2022

3

Special 15 Nintendo Switch-games voor september 2022

03-09-2022

4

Erik

Koopa Café Aflevering 5 – Met Ant-Quipment over Pokémon Worlds

2

Podcast Koopa Café Aflevering 5 - Met Ant-Quipment over Pokémon Worlds

03-09-2022

3

Dreon

Reageer als eerste!