Rating voor Skyrim Anniversary Edition opgedoken in Taiwan

  • Nieuws

  • 19 mei 22 om 15:26

  • Rik

Het lijkt erop dat ook Switch-eigenaren binnenkort aan de slag kunnen met de Anniversary Edition van The Elder Scrolls V: Skyrim. In Taiwan is er namelijk een leeftijdsclassificatie opgedoken van een Switch-versie van de titel.

De reguliere Skyrim is al vanaf 2017 speelbaar op de Nintendo Switch en kwam zelfs voor in het originele promotiemateriaal voor de release van de Nintendo Switch. Dit gaat echter om een verbeterde versie ter ere van het tienjarige bestaan van de game die in 2011 het levenslicht zag. Alle DLC voor Skyrim, ondersteuning voor verschillende mods én een nieuwe (fishing) minigame zitten extra inbegrepen bij de Anniversary Edition. De Anniversary Edition is al uit op andere platforms. Daar is het niet alleen mogelijk om de Anniversary Edition als totaalpakket te kopen, maar is de content ook als betaalde DLC beschikbaar voor de reguliere versie van Skyrim. Waarschijnlijk zal de Switch-versie een vergelijkbaar aanbod krijgen. Het is nog niet bekend wanneer we de (aankondiging voor) Skyrim Anniversary Edition kunnen verwachten. Zodra er meer bekend wordt, lees je dat natuurlijk hier op N1-UP!

Binnenkort op de Switch?

De toevoeging van mod-support zou het enige grote minpunt uit onze review van Skyrim ondervangen. De Switch-port kreeg destijds een zeer nette 9 van ons.

Zit jij tien jaar na dato nog te wachten op meer Skyrim content of snak jij juist naar Elder Scrolls VI? Laat het ons weten in de comments!

Bron: switch-brasil.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Tiny_Thor_Title_Screen_Pixel_art_IndieForge_Gameforge

0

Nieuws Tiny Thor is een stoere 16-bit-platformer voor Nintendo Switch

08-02-2023

0

Evelyne

Disney_Dreamlight_Valley_new_loadscreen_teaser_Mirabel_Olaf

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley voegt op 16 februari Olaf uit Frozen toe

08-02-2023

1

Evelyne

Monster Hunter Rise: Sunbreak Title Update 4 is live; dit zit er in

0

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak Title Update 4 is live; dit zit er in

08-02-2023

1

Dennis

Reageer als eerste!