Singapore Tour officieel aangekondigd voor Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 11 jan 22 om 18:16

  • Rik

  • 0

Het zal geen verrassing zijn voor wie de afgelopen dagen N1-UP in de gaten heeft gehouden, maar Mario Kart Tour heeft officieel de Singapore Tour aangekondigd. 

De aankondiging ging vergezeld van een nieuwe trailer. Hierin zijn de eerder aangekondigde Singapore Speedway, Luigi (vacation) en de nieuwe kart-onderdelen te zien. Deze werden een paar dagen geleden al onthuld op twitter vanwege de #TraveltheWorldwithMarioKart-campagne. Ook zien we glimpen van onder andere Neo Bowser City en Waluigi Pinball voorbij komen, wat inhoudt dat ook deze circuits hun opwachting maken in de Singapore Tour. Bekijk de trailer hieronder:

Luigi staat centraal in de Singapore Tour

Je kunt vanaf woensdag 12 januari twee weken lang racen in de Singapore Tour, tot die tijd blijft de New Year’s 2022 Tour actief.

Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar op iOS en Android. Elke twee weken komt er een nieuwe ’tour’ beschikbaar met een eigen selectie aan circuits.

Bron: Mario Kart Tour

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

SEGA maakt ondersteunde talen bekend voor Sonic Frontiers

0

Nieuws SEGA maakt ondersteunde talen bekend voor Sonic Frontiers

11-01-2022

0

Rik

Metroid Dread-spirits permanent in Super Smash Bros. Ultimate

1

Nieuws Metroid Dread-spirits permanent in Super Smash Bros. Ultimate

11-01-2022

2

Rik

Reageer als eerste!