Luid het nieuwe jaar in met de New Year's 2022 Tour

  • Nieuws

  • 24 dec 21 om 16:39

  • Rik

  • 0

Mario Kart Tour heeft de volgende tour aangekondigd. Net zoals bij de vorige jaarwisselingen zal deze tour in het teken staan van het nieuwe jaar. Vanaf 29 december kun je racen in de New Year’s 2022 Tour.

De New Year’s 2022 Tour is de laatste tour in de Holiday Celebration, die begon met de Holiday Tour. Tijdens een Celebration zijn er 3 tours lang extra uitdagingen en beloningen beschikbaar in de game. Dit is dus de laatste kans om de witte Yoshi vrij te spelen.

Tijdens de New Year’s 2022 Tour maken zowel Meowser als Cat Rosalina hun debuut als speelbare personages. De 3DS-versie van het Bowser’s Castle circuit zal ook voor het eerst speelbaar zijn tijdens deze tour. Ten slotte zullen er nog een aantal nieuwe kart-onderdelen beschikbaar komen. Bekijk de trailer hieronder:

De New Year’s 2022 Tour is 29 december vanaf 7 uur ’s ochtends beschikbaar, tot die tijd kun je blijven racen in de Pinguin Tour.

Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar op iOS en Android. Elke twee weken is er een nieuwe ‘Tour’ beschikbaar met een unieke selectie circuits en vrij te spelen personages.

Bron: Twitter-pagina Mario Kart Tour

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Ga het nieuwe jaar in met Pokémon Go

2

Nieuws Ga het nieuwe jaar in met Pokémon Go

24-12-2021

1

Robin

2021 voor Pikmin Bloom en Pokémon GO in beeld

2

Nieuws 2021 voor Pikmin Bloom en Pokémon GO in beeld

24-12-2021

0

Robin

Reageer als eerste!