Mario Kart Tour onthult gloednieuw Singapore Circuit

  • Nieuws

  • 7 jan 22 om 15:52

  • Rik

  • 1

Via een twitter-actie heeft Mario Kart Tour een gloednieuw circuit onthuld die binnenkort naar de mobile game komt. Het gaat om Singapore Speedway. Dit circuit is speciaal voor Mario Kart Tour ontworpen en is nog niet eerder speelbaar geweest in een Mario Kart-game.

In Mario Kart Tour racen Mario en Co. voor het eerst in ‘de echte wereld’: in plaats van locaties uit de Mario games vinden de nieuw ontworpen circuits plaats in wereldsteden. Eerder kwamen onder andere Tokio, New York, Parijs en Londen al voorbij. Elke twee weken is er een nieuwe ’tour’ waarin een thema centraal staat. Naast de circuits gebaseerd op wereldsteden wordt de circuit-selectie per tour aangevuld door bestaande circuits uit eerdere Mario Kart-games. Ter promotie van Mario Kart Tour lanceerde het officiële twitter-account een actie met de hashtag #TraveltheWorldwithMarioKart. Wie een tweet met die hashtag plaatst krijgt een reactie met een random gekozen trailer van een van de steden-circuits.

Het officiële Mario Kart Tour-account liet vervolgens weten dat een van de negen random trailers het nieuwe circuit onthult waar de volgende tour zich zal afspelen. Dit blijkt het Singapore Speedway-circuit te zijn. Hoewel er nog geen officiële naam of datum bekend is gemaakt is de verwachting dat de ‘Singapore Tour’ van start gaat op woensdag 12 januari. Dit is namelijk de datum waarop de huidige New Year’s 2022 Tour afloopt. Het youtube-kanaal GameXplain heeft de trailer voor de Singapore Speedway ook online gezet:

Naast het nieuwe circuit is er ook een nieuwe outfit voor Luigi te zien en een nieuwe kart gebaseerd op een leeuwen-standbeeld. De verwachting is dat ook deze toevoegingen onderdeel zullen uitmaken van de Singapore Tour.

Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar op iOS en Android.

Bron: Officiële Twitter-pagina

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Gerucht: Mario Kart 9 “actief” in ontwikkeling

17

Nieuws Gerucht: Mario Kart 9 "actief" in ontwikkeling

07-01-2022

6

Erik

E3 2022 vindt alleen online plaats

1

Nieuws E3 2022 vindt alleen online plaats

07-01-2022

6

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Zool

10 jan 22 om 08:37

#3138‍

1938 XP | 364 comments

Mooi man… gaf Nintendo maar zulke support aan haar consolegames… zucht